Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2631.87 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: ENS
Postcode: 8307DE

Bekijk meer gegevens

Ben je een ervaren operator en toe aan een nieuwe stap in de procestechniek. Voor onze opdrachtgever Zuidberg in Ens zijn we op zoek naar een operator die graag werkt met de modernste technologieën in een informele werksfeer vol met enthousiaste collega’s. Ben jij de persoon die zich aangetrokken voelt tot deze uitdagende baan? Lees gauw verder en vergeet je sollicitatie niet achter te laten.

wat bieden wij jou

 • Brutosalaris tussen€ 2.589,49 en € 2.631,87 p/m
 • Ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven
 • Werken in de dagdienst, 36-urige werkweek
 • Informele werksfeer binnen een familiebedrijf
 • Een uitdagende en verantwoordelijke baan
 • Kans om jezelf te blijven ontwikkelen

wie ben jij

Je bent praktisch- en oplossingsgericht ingesteld, kan goed samenwerken maar ook zelfstandig. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Verder verwachten we van jou:

 • MBO 3 werk- en denkniveau
 • Kennis van de gebruikte materialen, sterke focus op rubber en rubberverwerking
 • Kennis en focus op kwaliteit van het product
 • Ervaring met het produceren van rubberproducten is een pré
 • Kennis van LEAN werken

wat ga je doen

In de functie van operator ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces, denk aan het bedienen, instellen, afstellen en ombouwen van machines. Ook voer je controles uit, zorg je voor eerstelijns onderhoud en los je storingen op. Je rapporteert de voortgang en bevindingen aan de productiemanager van Coating, Assembly&Rubbertechnologie. Verder neem je deel aan verbeterprojecten en teams, maar voer je ook alle voorkomende werkzaamheden binnen de organisatie uit die gedelegeerd worden door de productiemanager.

Wil je het bedrijf graag verder helpen en denk je graag mee over nieuwe ideeën en initiatieven? Deze zijn uiteraard welkom!

waar ga je werken

Wereldwijd staat Zuidberg bekend om haar vooruitstrevende visie en technische innovaties. Sinds 1982 is zij als familiebedrijf succesvol doorgegroeid tot een absolute marktleider van fronthefsystemen op tractoren. Later kwamen daar eigen aftakas en de rupsbandsystemen bij.

Zuidberg is trots op het feit dat ze alle producten opéén locatie in Ens (Flevoland) ontwikkelen. Daar beschikt zij over een moderne staalfabriek waar, naast eigen producten, ook halffabricaten of eindproducten met én voor derden worden geproduceerd. Zuidberg staat dus niet voor niets bekend als een werkgever die daadwerkelijk investeert in een moderne technische omgeving voor haar 400 medewerkers.

sollicitatie

Ben jij de persoon die zich aangetrokken voelt tot deze uitdagende baan? Laat je sollicitatie achter. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met mij, Ilse, op via de telefoon, whatsapp of mail.

Voldoe je niet aan de gestelde functie-eisen? Kijk dan eens naar onze leer-werktrajecten van Randstad Vakopleidingen, via www.randstad.nl/werknemers/opleidingen/techniek

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,