Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2800 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: GRONINGEN
Postcode: 9716JL

Bekijk meer gegevens

“Dat is dan mosterd na de maaltijd!” Die uitspraak is je vast niet onbekend. In Groningen staat de echt Marne Mosterd fabriek. Jij gaat daar werken als technische operator in een zelfstandige functie. Ik vertel je er meer over hieronder. Lees je mee?

wat bieden wij jou

  • Bruto maandsalaris€ 2500 – € 2800 bruto per maand
  • Jaarcontract met intentie tot een vast contract!
  • Werken in dagdienst dus altijd weekend!
  • Pensioenopbouw vanaf 8 gewerkte weken
  • Jaarlijks personeelsfeest
  • Groningen stad

wie ben jij

Jij bent een operator met veel technisch inzicht. Je houdt enorm van sleutelen en bij voorkeur is dit ookéén van je hobby’s. Je bent een creatieveling die voor elk probleem wel een oplossing bedenkt. Daarnaast heb je in ieder geval:

  • Een technische Mbo-3 diploma
  • Ervaring in productieomgeving
  • flexibiliteit om soms te ondersteunen in ploegen.

wat ga je doen

De functie van technische operator is een functie waar je, als het ware, tussen de operators en de technische dienst in staat. Je ondersteunt de technische dienst bij onderhoud aan de machine en grote storingen aan de lijn. De operators help je door hun werk efficiënter in te richten. Dit kun je natuurlijk pas doen als je de lijnen van voor tot achter kent, dus in het begin werk je mee in ploegen om deze kennis op te doen. Je hebt een eigen kantoor met klein gereedschap.

In deze functie wordt er van je verwacht dat je je mening durft te geven en verbetervoorstellen doet. Je hebt ook contact met leveranciers van bijvoorbeeld onderdelen van de machine om deze te optimaliseren. Je wordt ingewerkt door een collega waarvan jij het uiteindelijk gaat overnemen.

waar ga je werken

Bij de enige echte Marne Mosterd Fabriek. Een bedrijf met grote ambities! Ze willen de grootste worden van Europa en ze zijn goed op weg. Ze kennen een open bedrijfscultuur en het heeft een familiesfeertje.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken en wil jij deze uitdagende functie aangaan? Laat je gegevens achter en ik, Nesli, hoop je gauw te spreken.

Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen en wil jij je omscholen?
Check dan onze website voor meer informatie over ons werk- en leertraject via https://www.randstad.nl/werknemers/opleidingen/techniek.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,