Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.02 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: HASSELT
Postcode: 8061RP

Bekijk meer gegevens

Zoek jij een baan met toekomstperspectief? Een baan waarin jij veel kan leren? En jezelf kan blijven ontwikkelen? Kortom; een baan waarin jij uit kan groeien tot de beste operator? Dan is deze functie bij PreZero in Hasselt iets voor jou.

wat bieden wij jou

 • 8,33% vakantiegeld en pensioenregeling
 • Doorgroei mogelijkheden
 • Tijdelijk contract met uitzicht op vast
 • Twee ploegen dienst
 • Reiskosten vergoeding
 • Leuke uitjes zoals de PreZero cup

wie ben jij

Wanneer een probleem zich voordoet, denk jij in oplossingen. Jij gaat alleen of samen met je collega’s aan de slag om het beste resultaat te behalen. Als operator bij Prezero ben je nieuwsgierig en zoek je graag dingen uit. Ook ga jij een uitdaging niet uit de weg en ben jij een echte aanpakker.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • de Nederlandse taal goed beheerst;
 • handig bent met computers;
 • bereid bent om te werken in 2 ploegen;
 • zelfstandig kan werken;
 • woonachtig in de omgeving van Hasselt en beschikt over eigen vervoer.

wat ga je doen

PreZero ondersteunt Scania bij verschillende processen. Bijvoorbeeld bij de afdeling palletafbraak. De gebruikte pallets van de Scania fabriek in Zwolle gaan per vrachtwagen naar Hasselt. Hier werk jij samen met verschillende collega’s. De heftruckchauffeurs vervoeren de pallets naar jouw afdeling. Als operator ga jij deze pallets machinaal uit elkaar halen. Je stript de pallets en haalt de stickers van de pallets af. Daarna bedien jij de machine die de pallet uit elkaar haalt. De machine sorteert de onderdelen. Als er een storing is in de machine dan los jij deze op. Zodra de pallets uit het proces komen, gaan ze ingebonden weer terug naar de Scania fabriek.

Je gaat in een team aan de slag met ongeveer 20 collega’s. Dit team bestaat uit teamleiders, productiemedewerkers en heftruckchauffeurs. Samenwerken en elkaar helpen is bij PreZero erg belangrijk. De werksfeer is gezellig en informeel. Samen zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt. Met zijn allen hebben weéén doel, namelijk de productielijn zo goed mogelijk laten lopen. En daarbij de kwaliteit vasthouden. Samen willen we het beste uit onszelf en uit jou halen, want groei jij, dan groeien wij.

waar ga je werken

PreZero is een jong en internationaal grondstoffenbedrijf gespecialiseerd in het verwerken en recyclen van afval. Door zuinig om te gaan met de grondstoffen die de aarde ons geeft, heeft PreZero een doel voor ogen. Samen gaan voor een duurzame toekomst.

In Zwolle en Hasselt vestigen ze zich op het terrein van Scania. Hier verzorgen zij de facilitaire afdeling en de palletafbraak. Ondanks de wereldwijde aanpak zijn de vestigingen van PreZero erg persoonlijk. Goed contact tussen collega’s is erg belangrijk en de werksfeer is informeel.

sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal werken als operator bij dit leuke bedrijf? Reageer nu met cv en motivatie op deze vacature via de button “Solliciteren”. Samen zullen we kijken of deze vacature goed aansluit op jouw wensen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.