Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2500 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: ETTEN-LEUR
Postcode: 4874ND

Bekijk meer gegevens

Ben jij een enthousiaste Operator die verantwoordelijkheid neemt voor het bedienen van meerdere machines? Heb je enige relevante ervaring als operator van machines of inpakken? Kun je storingen oplossen en houd je rekening met kwaliteit? Dan is Bettinehoeve op zoek naar jou. Voor deze functie ga je door middel van machines verschillende producten inpakken.

Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder wat Bettinehoeve jou kan bieden!

wat bieden wij jou

 • Een salaris van€2.500,-
 • Ontwikkelingsmogelijkheden zoals een opleiding
 • 2 ploegenrooster met 13,2% toeslag
 • Een halve 13e maand
 • 30 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld
 • Vrij op je verjaardag als deze op een werkdag valt

wie ben jij

Je bent een enthousiaste operator met wat relevante ervaring als machine operator of inpak operator. Het is bij Bettinehoeve mogelijk om jezelf te blijven ontwikkelen en een opleiding te volgen. Als de eerste kennismaking positief is, is er de mogelijkheid om een opleiding te volgen voor Vapro A. Om te zorgen dat de machines blijven draaien en los je kleine storingen zelf op. Wanneer je er zelf niet aan uitkomt schakel je de technische dienst in. Je werkt in 2 ploegen, dus ‘s nachts kun je lekker slapen.

 • Je hebt elevante werkervaring als machine/inpak operator;
 • Je wil jezelf graag blijven ontwikkelen;
 • Je werkt graag in volgens een 2 poegenrooster;
 • Je kan zelfstandig kleine storingen oplossen.

wat ga je doen

Als inpakoperator bij Bettinehoeve ga je zelfstandig je productielijn configureren en aanpassen waar nodig is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor kwaliteitscontroles. Dit doe je aan de hand van het kwaliteitshandboek. Het is belangrijk dat je je lijn goed onderhoud. Hiervoor maak je de machines schoon, los je kleine storingen zelfstandig op en vervang je onderdelen wanneer dat nodig is. Wanneer je niet aan een storing uit komt, schakel je de technische dienst in zodat zij deze kunnen oplossen.

 • Het configureren en aanpassen van de productielijn;
 • Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles volgens de instructies en het kwaliteitshandboek;
 • Eerstelijnsonderhoud: het schoonmaken van machines, kleine storingen oplossen en onderdelen vervangen.

waar ga je werken

Bettinehoeve is een groeiend bedrijf en heeft ongeveer 130 werknemers in dienst. De werkzaamheden worden uitgevoerd op twee locaties in Etten-Leur. Sinds 1982 focussen zij zich op het verzamelen van geitenmelk en het verkopen van verse en gerijpte geitenkaas onder de private label-naam Bettine. Ongeveer 50 miljoen liter geitenmelk wordt jaarlijks op twee verschillende productielocaties verwerkt tot kaas. Opéén van deze twee locaties ga jij te werk als inpak operator.

sollicitatie

Kan jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan direct en ik neem dan contact met je op.

Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen, maar heb je wel interesse in deze baan? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs.

Voor meer informatie over werken en leren via onze (vak)opleidingsmogelijkheden van Randstad: vakschoolzw@nl.randstad.com

#techniekzuidwest

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.