Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: FruitMasters
Locatie: Geldermalsen
Adres: Geldermalsen, Gelderland
Postcode:

Functie inhoud:

Operator? Meewerkend Voorman?
What’s in the name?

Het belangrijkste is dat je plezier en uitdaging hebt in je werk. En geloof mij: dat heb je bij Fruitmasters! Binnen de verschillende afdelingen van Fruitmasters zijn wij op zoek naar mensen die bij een “groot” bedrijf willen werken, maar toch het familie gevoel willen hebben. Bij Fruitmasters heb je “the best of both worlds”! Omdat wij een coöperatie zijn met ruim 400 aangesloten telers, is de rode draad: ”Wij doen het voor de telers” (en ook een beetje voor onszelf, natuurlijk).

Wat doe jij als Operator/Meewerkend Voorman?
Bij Fruitmasters zijn er verschillende afdelingen waar deze functie wordt bekleed. Sorteer- en verpakking- stations (appel, peer en zacht fruit), voorsortering en de fust afdeling.

Elke afdeling heeft zo zijn charme:
Bij de voorsortering komen de Telers de vruchten direct van het land brengen en heb je dus regelmatig contact met de “producent” van het gezonde product. De appels worden volautomatisch gesorteerd met geavanceerde apparatuur.

Bij de Sorteer- en Verpakking- stations heb je veel meer te maken met verschillende inpaklijnen al dan niet voorzien van robotisering. Hier kun je je technische hart ophalen!

Bij de Fust afdeling heb je ook direct contact met Telers, stuur je een afdeling aan waar kratten gewassen worden en kun je je kunsten laten zien op een heftruck met dubbele vork.

Op alle afdelingen stuur je ook een aantal mensen in je team aan. Kortom: uitdaging en afwisseling genoeg!

Hoe ziet jouw dag als Operator/Meewerken Voorman eruit?
Ik kan nu een heel verhaal gaan vertellen over goeie koffie, hoe je opstart et cetera, maar ik wil je uitdagen:
Kom gewoon eens vrijblijvend kijken! Werk een (half) dagje mee om sfeer te proeven en bovenal de heerlijke geur van vers fruit op te snuiven. Van onze clubrassen: Kanzi, wie kent die nie?, tot de Tessa in het geval van appels. De Migo peer en natuurlijk de conference en dan niet te vergeten het zachte fruit: aardbeien, frambozen en blauwe bessen.
Functie eisen:

Hier herken jij jezelf in: (het klassieke lijstje)

 • Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding of hebt dit niveau door (levens) ervaring verkregen;
 • Je weet medewerkers te begeleiden en te motiveren, je hebt de drive om samen de klus te klaren;
 • Ervaring in een aansturende functie in een productieomgeving is een pre;
 • Je bent leergierig en wil jouw (product) kennis graag vergroten. Wij leren je hoe je kwaliteit herkent en wat dat betekent voor het inpakproces;
 • Je weet van aanpakken en bent geïnteresseerd in anderen;
 • Je durft te vragen, bent nieuwsgierig en hebt ideeën over hoe we nóg slimmer kunnen werken;
 • Je spreekt goed Nederlands. Spreek je alleen Engels? Dan kunnen wij je helpen om Nederlands te leren;
 • Je bent goed in organiseren en kan de rust bewaren op hectische momenten.

Beschik je nou niet over (alle) bovenstaande punten, maar heb je wel ervaring op technisch gebeid of heb je verstand van fruit of heb je ervaring met het aansturen van mensen. Neem dan contact op of solliciteer middels de button. Bakkie doen kan altijd!
Geboden wordt:

Wat biedt FruitMasters jou?

 • Leuk team van collega’s;
 • Salaris komen wij samen uit;
 • Wij volgen het CAO AGF met prima regelingen;
 • Een goede (eigen) pensioenvoorziening;
 • Je komt direct in dienst bij FruitMasters. Eerst (kort) voor bepaalde tijd en daarna voor Onbepaalde tijd. Moet het natuurlijk wel van beide kanten bevallen;
 • Werken op loopafstand van station Geldermalsen. Handig in deze tijd van dure brandstofkosten;
 • “No Nonsens” cultuur. CEO Kees en COO Adriaan kom je vaak tegen;
 • En nog veel meer, maar ik wil niet alles verklappen. Kom het ontdekken!

Over het bedrijf:

Bij FruitMasters halen we het beste uit mens en natuur. Dat deden we al bij onze oprichting in 1904 en dat doen we nog steeds. Deze visie vind je terug in ons FruitMasters-DNA: We grow the best things in life. Dit raakt alles wat we samen doen.

Als specialisten in hard- en zachtfruit werken we iedere dag met de natuur en telen we de mooiste en eerlijkste producten die er zijn. Met ons fruit kunnen consumenten altijd en overal ter wereld het beste uit zichzelf halen. We geven onze klanten de mooiste producten om hun business mee te laten groeien. Door in te zetten op persoonlijke ontwikkeling groeien ook onze medewerkers. En onze telers groeien mede door de kracht van de coöperatie.

Trefwoorden:

,