Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Geleen
Adres: Geleen , Limburg, 6161 DA
Postcode: 6161DA

Wil jij werken in een gezellig familiebedrijf met een informele werksfeer? En ben je loyaal en ambitieus? dan is deze job voor je weggelegd!

Over de functie

In de functie van operator snij- en verpakkingslijn werk je in een geconditioneerde werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de orders volgens planning aan de geautomatiseerd snij- en verpakkingslijn. Ervaring en affiniteit met de vers branche is een pre. Het betreft een 32/40-urige werkweek. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag tussen 06.00 uur en 18.00 uur.

Wat wij bieden

We bieden een fijne werkplek met ruimte voor ambitie. We zijn groot voorstander van doorgroeimogelijkheden en bieden deze ook aan binnen het bedrijf.
Daarnaast bieden wij een salaris van €14,- bruto per uur. Het kan voorkomen dat bij drukte ook op zaterdag en zondag gewerkt moet worden. Dit word uiteraard vergoed, werken op zaterdagen is 150% betaald en op zondag 200%

Wat wij vragen

  • Je bent flexibel, zelfstandig en hebt een gezonde werklust.
  • Enige ervaring als operator is een plus.
  • Kwaliteit bewust.
  • Werkt hygiënisch.
  • Goede fysieke gesteldheid.
  • Beheersing van Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Het is een echt familiebedrijf dat is opgericht in 1959. De huidig directeur is de zoon van de oorspronkelijke eigenaar. Binnen het bedrijf heerst er een gezellige, open en informele werksfeer. Ze zijn een grootmacht binnen de voedsel industrie en leveren bij heel veel grote en bekende bedrijven waaronder de Jumbo.

Wat bij onze klant hoog in het vaandel staat is kwaliteit en service. Elke medewerker levert een bijdrage om deze standaarden hoog te houden.

Trefwoorden:

,