Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: WR
Locatie: Den Haag
Adres: Den Haag
Postcode:

Over de werkgever:

  • Wij zijn een accountantskantoor.
  • Wil jij werken als Accountant Administratieconsulent?
  • Heb jij Accountancy ervaring?

Vaste baan: Accountancy Accountant Administratieconsulent AA | Advies | 2.400 – 3.600 | Accountant Administratieconsulent

Wij staan bekend om haar brede expertise, onafhankelijkheid, service en persoonlijk contact met haar klanten. Het MKB (Midden en Klein Bedrijf) en particulieren kunnen bij het accountants- en belastingadvieskantoor terecht voor al haar financiële en fiscale zaken.
Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en je maakt deel uit van een gezellig informeel team.

Wat houdt de functie precies in?:

Voor de vacature als Accountant Administratieconsulent Den Haag Advies ga je het volgende doen:

Als Accountant fungeer jij als een allround gesprekspartner en adviseur voor het groeiend aantal ambitieuze ondernemers en ondernemingen bij het behalen van hun doelstellingen. Je houdt ervan om een langdurige vertrouwensrelatie met hen aan te gaan. In deze partner positie ben je daarnaast eindverantwoordelijk voor de accountancy en advies praktijk van het kantoor en heb je de ambitie om deze verder uit te bouwen. Door jouw energie zorg je voor een aangename werksfeer waar kennis wordt gedeeld en ziet daarnaast toe op de constante kwaliteit. Je zet jouw team in zijn kracht en draagt bij aan de ontwikkeling van collega’s, door ze te coachen op inhoud.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Accountant Administratieconsulent, die past in deze rol.

Waar je als Gevorderde Assistent-Accountant Manager aan moet voldoen::

  • Je staat ingeschreven als accountant AA.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Daarnaast ambieer je een eindverantwoordelijke functie.
  • Ook beschik je over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je woont in de omgeving van Den Haag, Naaldwijk, Delft, Zoetermeer en Leiden.

Wat deze werkgever uit Den Haag jou biedt:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.400 tot Euro 3.600. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken en deels thuiswerken eventueel ook.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan.

Solliciteer vandaag nog:

Deze vacature is ook interessant voor kandidaten die interesse hebben in Accountant Administratieconsulent salarisadministrateur, loonadministrateur of salarisadministratie. Werk je met loonadministratie, hoofd of teamleider dan heb je bij deze baan echt goede kansen. Ook supervisor en teamleader zijn aanverwante zaken die er toe doen.

Het gaat natuurlijk niet alleen om Den Haag ook als je in de buurt woont is dit een ideale baan, vanuit ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en ook Valkenburg is de reisafstand prima. En ook vanuit Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek of Bergambacht is dit geen probleem. Ook Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft zijn dichtbij. Wanneer je woont in Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen en de vacature past jou, solliciteer dan direct. Tot slot de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis die wat locatie betreft ook prima zijn.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Trefwoorden:

,