Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 13.27 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: Almelo
Postcode: 7601PR

Bekijk meer gegevens

Vind jij het leuk om in een groot magazijn te werken als orderpicker? Voor een familiebedrijf in Almelo zoeken wij orderpickers in dagdienst. Op een elektrische wagen rijd jij door het magazijn om orders te verzamelen. Heb jij op dit moment een tussenjaar of wil jij tijd overbruggen tussen twee banen? Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

wat bieden wij jou

  • Elke vrijdagmiddag een borrel
  • Werken in dagdienst
  • Tijdelijk
  • Almelo
  • € 9,73 vanaf 16 jaar tot € 13,27 vanaf 21 jaar

wie ben jij

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een orderpicker die secuur kan werken. Jij bent 4 tot 5 dagen per week beschikbaar. Jij vindt het leuk om in een magazijn te werken. Ben jij bereid om je verder te ontwikkelen? Wij kijken graag samen naar jouw wensen en bieden de mogelijkheid tot het behalen van een heftruckcertificaat.

  • Je bent sociaal en vind het leuk om in een team te werken
  • Je bent 4 tot 5 dagen per week beschikbaar
  • Je werkt secuur en nauwkeurig

wat ga je doen

Jouw werkdag begint om 8.00 uur. Jij krijgt een handscanner en pakt je elektrische karretje. Jij gaat de orders verzamelen die op jouw lijst staan. Je gaat het hele magazijn door op je karretje en pakt hier de correcte orders. Je werkt met zo’n 20 collega’s in het magazijn, iedereen krijgt een eigen lijst om te verwerken. Er heerst een prettige werksfeer. Rond 16.30 uur is jouw werkdag voorbij en kun je genieten van je avond.

waar ga je werken

Het bedrijf waar je komt te werken is een groot bedrijf in Almelo. Zij leveren onder andere tuinkussens en parasols. Dit bedrijf heeft de piek van januari tot de zomervakantie.

sollicitatie

Na het ontvangen van jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer je op basis van je cv geschikt bent voor de functie plannen wij met jou een intakegesprek in. Wanneer het intakegesprek aansluit op de wensen van het bedrijf ga je hier op gesprek. Bij een positief gesprek van beide kanten word jij de nieuwe orderpicker!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,