Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 14 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: IJSSELMUIDEN
Postcode: 8271RX

Bekijk meer gegevens

Wat een heerlijk gevoel. Na een lange werkdag kom je thuis en binnen vier minuten zet jij een gezonde, lekkereén makkelijke maaltijd op tafel. Dankzij Uitgekookt. En o ja, nadenken over wat je gaat eten is er niet meer bij, want dat heeft Uitgekookt al voor je gedaan.

Maak onderdeel uit van dit prachtige familiebedrijf in de functie van orderpicker. Een actieve rol, waarin je veel in beweging bent (lees: op een dag zet je maar liefst 25.000 stappen!). Laat samen met Uitgekookt, Nederland gezond, makkelijk en vers eten in de functie van orderpicker. Of je nu op zoek bent naar parttime of fulltime werk, tijdelijk of voor langere tijd? Uitgekookt biedt verschillende mogelijkheden. Je gaat aan de slag in IJsselmuiden.

wat bieden wij jou

 • omgeving Spoorlanden in IJsselmuiden
 • werk je ‘s avonds? Uitgekookt zorgt voor je diner
 • afhankelijk van je werktijden 25% en 50% toeslag
 • laat Nederland gezond, makkelijk en vers eten
 • een baan voor lange tijd
 • parttime of fulltime tussen 6.00 uur en 00.00 uur

wie ben jij

Als orderpicker verzorg jij de bestelling van klanten tot in de puntjes. Jij bent een precieze werker. Op de afdeling orderpick zijn de maaltijden al verpakt door je collega’s in de verpakkingskeuken. Jij gaat aan de slag met de bestellingen van klanten en bent daarom veel in beweging. Jij vindt het leuk om niet de hele tijd op dezelfde plek te staan. Je bent dan ook graag in beweging. 25.000 stappen op een dag is voor jou geen probleem. Op de afdeling orderpick is het tussen de 10 en de 13 graden. Werken in een koude omgeving is voor jou prima. Natuurlijk krijg je warme kleding van Uitgekookt.

Jij bent parttime of fulltime beschikbaar. Werktijden vallen op maandagavond van 06:00 tot 15:00 of 18:00 tot 22:00, dinsdagavond van 12:00 tot 20:00 20:00 tot 00:00 en/of donderdagavond van 17:00 tot 22:00. De werktijden bespreken wij met jou in een kennismakingsgesprek.

 • je spreekt en begrijpt Nederlands;
 • je bent in staat om fysieke arbeid te verrichten;
 • ervaring is niet vereist, maar wel mooi meegenomen;
 • je bent flexibel inzetbaar.

wat ga je doen

Als Orderpicker maak jij onze klanten blij door hun bestelling tot in de puntjes te verzorgen. Zodra het lampje gaat branden, heeft jouw hand de juiste maaltijd al te pakken. Jij zorgt ervoor dat alle producten netjes in de doosjes terechtkomen. Je houdt ervan om actief en fysiek bezig te zijn en kunt goed het overzicht houden. In rap tempo verwerk jij samen met een gezellig team alle bestellingen onder het genot van een leuk muziekje. Kortom, dé perfecte (bij)baan.

waar ga je werken

Uitgekookt is een familiebedrijf, opgericht in 1830. Toen nog als groentewinkel en nu de grootste aanbieder van verse maaltijden aan huis in Nederland. Inmiddels heeft Uitgekookt 300 medewerkers en is de aanbouw waar nog eens plek is voor 100 medewerkers in volle gang. Uitgekookt is een organisatie waar je ontzettend wordt gewaardeerd. Je voelt een warm welkom en de eigenaresse kent iedereen bij naam. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jou en je collega’s zoals een voetbaltoernooi, ladies night of een gezellige borrel.

 • in de rol van orderpicker kun je werken vanaf 16 jaar.
 • teamleiders werken bij Uitgekookt gewoon met jou mee.
 • je start als orderpicker. Heb jij de ambitie om ook op andere plekken te werken binnen Uitgekookt? Dit is zeker mogelijk.
 • werk je in de avond? Dan verzorgt Uitgekookt een avondmaaltijd voor je. Eet smakelijk!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb je vragen? Je mag mij, Jorrin, altijd mailen via kampen@nl.randstad.com of bel naar 038-3371919 (optie 1).

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,