Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 20.83 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: TWELLO
Postcode: 7391AL

Bekijk meer gegevens

Zoek jij nog een leuke (bij)baan? Ben jij minimaal 3 avonden per week beschikbaar? Dan is deze functie van orderpicker in de avonduren bij Wasco Twello wat voor jou! Lees verder wat we te bieden hebben:

wat bieden wij jou

  • Salaris oplopend tot€ 20,83 incl. toeslag!
  • In het weekend lekker vrij!
  • Reiskostenvergoeding van€ 0,21 netto vanaf 3 km
  • ‘s avonds werken. Je bent overdag dus lekker vrij!

wie ben jij

Als orderpicker in de avonddiensten ben je fysiek in staat om veel te lopen. Je bent namelijk in een magazijn orders bij elkaar aan het rapen. Leuk feitje: je loopt wel 15 kilometer per dag. Je hoeft dus niet meer naar de sportschool voor de cardio.

  • minimale leeftijd is 18 jaar door de late uurtjes;
  • je beschikt over de mogelijkheid om in Twello te komen;
  • je bent fysiek in staat om veel te lopen.

wat ga je doen

Als orderpicker ben jij met je collega’s verantwoordelijk om bestelling te verzamelen. Via een headset krijg jij te horen wat je moet pakken en waar het ligt in het magazijn. Je werkt met artikelen die je in het sanitair tegen kan komen. Denk hierbij aan koppelstukken, moertjes en gereedschap. Deze artikelen verzamelen jij. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 18:00 uur tot maximaal 1.00 uur afhankelijk van de orders.

waar ga je werken

Wasco is een toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Het bedrijf bestaat al ruim 45 jaar en is op dit moment flink aan het groeien. Wasco heeft twee magazijnlocaties waaronder een in Apeldoorn. Door de groei van de organisatie maak je bij goed functioneren zelfs kan op een dienstverband bij Wasco. Bij Wasco werk je samen met veel collega’s. Gezelligheid en een warm teamgevoel staan hierbij centraal.

sollicitatie

Snel aan de slag als orderpicker? Je kunt gewoon reageren via de sollicitatiebutton. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,