Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 18.75 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: SCHIPHOL
Postcode: 1118EA

Bekijk meer gegevens

Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat de reiservaring van passagiers op nieuwe hoogten brengt? Stap aan boord en ontdek hoe jouw passie voor luchtvaart kan opstijgen in een wereld vol kansen en uitdagingen. Bereid je voor op een reis waar elke dag een avontuur is en waar jij het verschil maakt voor reizigers over de hele wereld. Welkom aan boord bij Swissport!

wat bieden wij jou

 • Een salaris van€ 14,42 tot € 18,75 per uur
 • Werken in een dynamische omgeving
 • Flexibele diensttijden met toeslag tot 40%
 • Een doorbetaalde startersopleiding
 • Doorgroeien als team-leader
 • Reiskosten vergoeding van€ 0,23 per kilometer

wie ben jij

Als Grondsteward(ess) bij Swissport krijg je de kans om je vleugels uit te slaan en deel uit te maken van een team dat de reis van passagiers transformeert in een onvergetelijk avontuur. Maar wees gewaarschuwd, deze missie vereist meer dan alleen een liefde voor reizen – het vraagt om jouw superkrachten op het gebied van klantenservice, organisatie en teamwork. Hiernaast vragen wij het volgende van je:

 • Je kunt een VGB-formulier aanvragen (de afgelopen 8 jaar woonachtig in Nederland)
 • Je hebt mbo 4 werk- en denkniveau
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed
 • Het is geen probleem voor jou om zowel overdag als nacht’s op Schiphol te komen
 • Je hebt geen vakanties gepland in de zomerperiode van juni tot en met september

wat ga je doen

Als Grondstewardess heb je diverse taken. Je hebt een veel contact met de reizigers en begeleidt hen bij hun reis. Je bent het aanspreekpunt voor de reizigers dus met vragen komen ze bij jou. Wanneer een vlucht vertraging heeft of wordt gecanceld, geef jij dit door aan de reizigers. Het is hierbij belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en stressbestendig bent. Zo kun je hen professioneel te woord staan.

Voordat je aan de slag kunt, ga je een initial training van twee weken volgen. Hierbij is het belangrijk dat je twee weken fulltime van maandag tot en met vrijdag beschikbaar bent.

waar ga je werken

Swissport is de grootste afhandelaar in de luchtvaartindustrie ter wereld! Geen dag is hetzelfde! Je werkt voor verschillende airlines zoals United Airlines, Qatar, TUI, Turkish Airlines, etc. Dag en nacht vertrekken er vliegtuigen vanaf Schiphol, je bent dus beschikbaar voor zowel dag- avond als nachtdiensten. Bij Swissport werken onder anderen Grondstewardessen en baliemedewerkers, maar ook platform- en bagagemedewerkers!

sollicitatie

Klaar om jouw carrière te laten opstijgen met Swissport? Solliciteer direct! Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met 020-2998043, of stuur een mail naar talentcenter.noordwest@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,