Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 23.48 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3542AD

Bekijk meer gegevens

Kinderen zijn de toekomst en daar draag jij als pedagogisch medewerker aan bij. Je staat aan het begin van hun ontwikkeling. Je levert daarom een onmisbare bijdrage aan het vormgeven van de toekomst. Jij, als pedagogisch medewerker geeft jouw enthousiasme en energie door aan de kinderen. Daarnaast zorg je als pedagogisch medewerker dat de kinderen zelf hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Het is dan ook jouw kracht en drijfveer om op een creatieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling.
Je kunt aan de slag in de regio Utrecht. We zijn op zoek naar pedagogische medewerkers voor diverse locaties. Jij staat centraal. Wij houden rekening met jouw voorkeur!

wat bieden wij jou

 • Schaal 6 + reiskostenvergoeding
 • Flexibel contract of met vaste urenomvang
 • Provincie Utrecht vele mogelijkheden
 • Aantal uren in overleg en naar jouw wens
 • maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk
 • Mogelijkheid voor trainingen en opleidingen

wie ben jij

Je bent een creatieve, sociale en communicatief sterke pedagogisch medewerker. Je bent een aanpakker en beleeft veel plezier met kinderen. Je bent een betrokken medewerker met een groot luisterend oor.

Jij neemt je verantwoordelijkheid als pedagogisch medewerker ook erg serieus. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de sociale, cognitieve en motorische vaardigheden van de kinderen. Jij gebruikt jouw creativiteit om leren leuk te maken en de kinderen te enthousiasmeren.

Hiernaast zorg jij ervoor dat alle kinderen zich op hun gemak voelen. Je onderhoudt goed contact met de ouders en informeert hen over belangrijke ontwikkelingen van de kinderen.

Als pedagogisch medewerker is geen werkdag hetzelfde; rust bieden en overzicht houden is dan ook een belangrijk onderdeel. Ondertussen houd je meerdere ballen in de lucht, dat typeert jou als enthousiaste pedagogische medewerker.

 • een afgerond diploma, bijvoorbeeld een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent of Pabo
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal

wat ga je doen

Elke dag in de kinderopvang is weer anders. Op basis van jouw wensen kijken we samen hoe we dit het beste in kunnen zetten. De ene dag ben je lekker met de kinderen buiten aan het spelen. De andere dag ben je druk aan het knutselen, of heb je de zorg over de baby’s.

Jij gaat aan de slag als pedagogisch medewerker, dat is zeker, maar verder zullen wij alles met jou overleggen. Bij Randstad Zorg luisteren wij naar jouw wensen en bieden wij verschillende mogelijkheden aan.
Wil jij een flexibel contract? Hiermee kan je bij verschillende kinderdagverblijven aan de slag! Wil jij liever wat meer zekerheid? Dan is een contract met vaste urenomvang iets voor jou. Zo bouw je een band op met de kinderen op een vaste locatie.

 • zorgen voor leuke en uitdagende activiteiten
 • zorgen voor de kinderen van de toekomst!

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bijéén of meerdere kinderdagverblijven in de regio Utrecht. Je bent werkzaam in de flexpool van Randstad Zorg. Je kan via de Randstad NL app zelf je beschikbaarheid doorgeven. Hiermee bepaal jij wanneer je wilt werken. Ook is het mogelijk om voor een langere periode bij één locatie te werken.

Omdat wij jouw ontwikkeling van groot belang vinden bieden wij je verschillende cursussen en trainingen aan. Hierdoor ben jij in staat om een belangrijke rol in het leven van de kinderen te blijven spelen.

 • Werken als pedagogisch medewerker bijéén of meerdere organisaties in de provincie Utrecht
 • Geef je eigen beschikbaarheid op in de Randstad app. Hiermee bepaal jij zelf wanneer je wilt werken
 • Of wordt het vaste gezicht van de groep

sollicitatie

Heb je interesse of twijfel je nog? We ontmoeten je graag! Zo kunnen we samen de zorg helpen in tijden van schaarste! Zonder jou geen zorg!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: