Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 20 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: LELYSTAD
Postcode: 8232ZX

Bekijk meer gegevens

De toeslagenaffaire, dat zal je vast niet zijn ontgaan. Voor het herstel is een speciale organisatie opgezet – het UHT. Het UHT is per 21 mei hard op zoek naar jou in Almere. Spreekt de rol als Persoonlijk Zaakbehandelaar jou aan? Wij hopen van wel!

Persoonlijk Zaakbehandelaar zijn is een uitdagende baan, maar in deze functie kun jij voor anderen echt het verschil maken! Goed om te weten; het is in Almere.

Als je hier aan de slag gaat krijg je een 100% ov-vergoeding! En wat dacht je van een salaris tussen de€ 3.165,- en € 4.440,-. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring. Grijp deze kans om voor anderen het verschil te maken!

wat bieden wij jou

 • Salaris tussen de€ 3.165,- en € 4.440,-
 • Vlakbij het station in Almere
 • Fulltime (36) en parttime (32) werken mogelijk
 • Goede werksfeer in een dynamische omgeving
 • Reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering

wie ben jij

Als Persoonlijk Zaakbehandelaar heb jij een groot empathisch vermogen. Belangrijk dat jij je dus makkelijk kunt verplaatsen in de ander! Daarnaast ben jij een echte aanpakker en resultaatgericht. Herken jij deze eigenschap van jezelf? Fijn!

Heb jij ervaring met wet- en regelgeving? Mooi meegenomen! Mocht je die niet hebben? Dan is dat geen probleem. Je krijgt een uitgebreide training voordat je begint.

Het is wel belangrijk dat je analytisch sterk bent en ervaring hebt met dossiers. Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Analytisch en administratief sterk;
 • Zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken.
 • Stressbestendig en flexibel bent

wat ga je doen

Jij bent de nieuwe Persoonlijk Zaakbehandelaar! Het belangrijkste aan jouw baan is dat gedupeerden zo goed mogelijk geholpen worden. Jij helpt bij het herstellen van hun vertrouwen en wanneer gerechtvaardigd financiële erkenning.

Dit doe je door alle dossiers door te spitten en in gesprek te gaan. Daarnaast werk je in veel verschillende systemen tegelijk. Hiervoor komt dat analytische vermogen goed van pas! Binnen het UHT zorg jij er vervolgens voor dat de betalingen uitgevoerd worden.

Hier komt van alles bij kijken. Hoe zorgen we dat gedupeerden die inmiddels naar het buitenland zijn verhuisd ook gecompenseerd worden? Hoe zorg je ervoor dat de vergoeding daadwerkelijk bij de juiste personen terecht komt wanneer deze onder bewindvoering staan? Wat als iemand door de toeslagenaffaire ook in de problemen is gekomen met huur- of zorgtoeslag?

 • Telefonisch contact met gedupeerden
 • Administratieve werkzaamheden
 • Analytische scherpe blik om de dossiers in te duiken

waar ga je werken

Het UHT staat voor Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen. Jij zal aan de slag gaan bij het Cluster Nieuwe Regelingen. Dit Cluster houdt zich bezig en is verantwoordelijk voor de overige en aanvullende compensatieregelingen. Je kunt denken aan de Ex-partner regeling, Kindregeling, Nabestaandenregeling en de HZK (huur, zorg en kindgebonden budget). Dit doe je met een gezellig aan mensen om je heen.

Wil jij graag werken in een dynamische omgeving? Dan is het UHT de plek voor jou. Een zekere mate van stressbestendigheid en flexibiliteit is hier een vereiste. Goed nieuws; geen een dag is hetzelfde!

 • Parttime en fulltime werken mogelijk
 • Inwerkperiode van 8 weken

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,