Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3300 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zeeland
Plaats: Vlissingen
Postcode: 4382NC

Bekijk meer gegevens

Jij zoekt een baan waarbij jij plannen en customer service kan combineren. Als planner kom jij te werken binnen een hecht team in Vlissingen. Lees snel verder!

wat bieden wij jou

  • € 2100,- tot € 3300,- per maand o.b.v. ervaring
  • vrijdagmiddag borrels, bedrijfsfeestjes en meer
  • Vlissingen
  • minimaal 24 uur per week

wie ben jij

Als planner ben jij een echte organisator met een hart voor het helpen van klanten. Het is belangrijk dat jij nauwkeurig kunt werken. Als planner ben jij verantwoordelijk voor verschillende planningen binnen het bedrijf. Jij hebt hier bij voorgaande werkgevers al ervaring mee opgedaan. Ook administratieve werkzaamheden zijn jou niet onbekend. Tenslotte sta jij graag mensen te woord per e-mail en telefonisch. Jij beschikt daarvoor ook over de beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

wat ga je doen

Als planner kom jij te werken in een team wat onder andere verantwoordelijk is voor de service richting klanten. Jij wordt verantwoordelijk voor de planningen van het onderhoud. Jij maakt dus de roosters voor de monteurs. Hierbij moet je rekening houden met verschillende zaken, waaronder of het product toe is aan onderhoud en zorgen dat er geen spoedonderhoud verricht moet worden. Daarnaast ga jij veel administratief werk verrichten, zodat alles op orde is in het systeem. Tenslotte zul jij ook mails en telefoontjes van klanten beantwoorden.

waar ga je werken

Jij komt te werken in een snelgroeiend bedrijf binnen Europa. Dit bedrijf is gevestigd in Vlissingen. Kenmerkend is het hechte en gezellige team! Samen zorgen jullie voor de beste service voor de klanten.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.