Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3528BJ

Bekijk meer gegevens

Ben jij helemaal thuis in systemen en wil jij graag de achterkant van het grootste e-commerce bedrijf van Nederland leren kennen? Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen aan de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het bol.com platform? Dan ben jij misschien wel de Assortment Quality specialist waar bol.com naar op zoek is! Je kan per direct voor 32 tot 40 uur per week aan de slag in Utrecht.

wat bieden wij jou

 • € 2500 op basis van 40 uur
 • Mogelijkheid op een contract bij Bol.
 • reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Massagestoelen, Games en AH to go in je kantoor
 • Flexibel op kantoor en vanuit huis
 • Veel ontwikkelmogelijkheden

wie ben jij

Jij bent een nauwkeurig en kritisch persoon die graag bezig is met de partners van bol. Jij gaat via verschillende systemen checken of deze partners zich wel aan de spelregels van het bol. platform houden. Je vindt het leuk om analytisch te werk te gaan en je houd er van om zaken tot de bodem uit te zoeken.

Rechtvaardigheid staat bij jou hoog in het vaandel en je zet je iedere dag graag in om de rotte appels te identificeren en daar actie op te ondernemen. Daarin ben jij niet bang om de telefoon op te pakken en de partner te bellen over zijn gedrag op het platform.

Je vindt het leuk om bewijsstukken te checken en je zorgt er altijd voor dat alle consumenten van bol. goede producten kunnen bestellen.

 • Je hebt minimaal HBO werk- denkniveau;
 • Je vindt het leuk om met verschillende systemen te werken;
 • Je hebt affiniteit met IT of e-commerce;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands;

wat ga je doen

Als onderdeel van het team platform specialisten zorg jij ervoor dat alle partners van bol. zich houden aan het beleid van het platform. Bieden ze ongepast assortiment aan of verkopen ze producten die niet de juiste veiligheidskeurmerken hebben? Dan ga jij met de partners in gesprek en zorg je ervoor dat alle producten die op het platform aangeboden, ook goede producten zijn.

Beleidsmatig te werk gaan is voor jou geen probleem en jij vindt het leuk om mee te denken hierin. Je bent zowel proactief als reactief op zoek naar verkoop accounts die zich verdacht gedragen. Zo signaleer jij op basis van track&trace codes een verdachte levering.

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Je hebt nauw contact met jouw teamgenoten, maar ook met verschillende afdelingen binnen bol. zoals Legal, PR, Account Development en Tech.

Iedere ochtend bespreek jij met je collega’s de lopende zaken en met welke cases jij aan de slag gaat. Hierna krijg jij veel ruimte om de rest van je dag in te delen en je kan direct aan de slag met speuren. Maar je bent niet alleen operationeel aan het werk, ook krijg jij de kans om mee te denken aan procesverbeteringen en te ondersteunen bij projecten. Bij goed functioneren is er zelfs een kans dat jij mee mag werken aan specifieke projecten.

waar ga je werken

“Work hard, play hard”! Met je 20 collega’s ben jij iedere dag aan het vlammen op de afdeling om 2 keer per week aansluitend te borrelen met elkaar. Ook spelletjes middagen zijn erg populair. Je werkt twee dagen per week op het hoofdkantoor in Utrecht waar je op woensdag met het hele team op de afdeling werkt. Vaker naar kantoor? Dat kan absoluut! Liever de rest van de week thuiswerken? Ook geen probleem.

 • Functie voor lange tijd;
 • Goede reiskosten – en thuiswerkvergoeding;
 • Je zal werken op doordeweekse dagen tussen 8.30 en 17.30.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden van de functie als platform specialist? Reageer dan snel! Dan nemen wij contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: