Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Vlastuin
Locatie: Kesteren
Adres: Kesteren, Gelderland
Postcode:

Functie inhoud:

Ben jij die Proces Engineer die graag het verschil maakt in onze processen? Dan heeft Vlastuin een aantrekkelijke baan voor je!

Als Proces Engineer maak jij het verschil in optimalisaties van onze productieprocessen.

Jij bent van het begin tot het eind betrokken bij de optimalisatie van onze productieprocessen van trailers of je realiseert een complete herindeling van een deel van onze fabriek. Je weet als geen ander dat de juiste afstemming tussen product en proces belangrijk is, om zo het beoogde resultaat te behalen. Je werkt daarin nauw samen met je collega Product Engineer en je betrekt je collega’s van de werkvloer voor input vanuit de praktijk. Met deze verschillende inzichten ga jij aan de slag en werk je een voorstel uit voor procesoptimalisatie. Om vervolgens met een gemotiveerd team van collega’s deze procesverbetering daadwerkelijk uit te rollen in de productie.

Als Proces Engineer kom je op termijn met alle facetten van onze productieprocessen en producten in aanraking. Je doet hiermee veel ervaring op die je vervolgens weer in kunt zetten bij nieuwe projecten. Je kunt hiermee het verschil maken en we stimuleren je graag in je creativiteit om het maximale aan verbeteringen te realiseren.
Als succesvol familiebedrijf bieden wij een stabiele werkomgeving, waarin volop mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga jij de uitdaging aan?Functie eisen:

Wat heb je nodig voor deze baan?

  • Kennis van Lean manufacturing;
  • Ervaring in het optimaliseren van processen is een pré;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je bent resultaatgericht en hebt een no-nonsens mentaliteit;
  • Je realiseert je dat vele kleine stapjes, het grote verschil maken.

Geboden wordt:

Wat krijg je ervoor terug?

  • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 38 vakantiedagen (incl. ATV)
  • Het verbreden van je kennis over productieprocessen en producten, want bij Vlastuin blijven we continue optimaliseren.

Overig:

Is dit de baan die je zoekt? Mooi! Reageer direct via de sollicitatie-knop, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.Over het bedrijf:

Jan van Vlastuin startte Vlastuin in 1959. Hij begon als kachelsmid, in de jaren daarna groeide zijn smederij uit tot een groep toonaangevende bedrijven in de metaalsector. Vlastuin vervaardigt onder meer eigen producten, waaronder de bekende trailermerken D-TEC, Bulthuis en Vogelzang. Daarnaast produceert Vlastuin voor bekende Europese fabrikanten halffabricaten en lassamenstellingen. Aan deze activiteiten voegde Vlastuin in 2015 een nieuwe tak toe door een landbouwmechanisatiebedrijf over te nemen.

Trefwoorden:

,