Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 20.5 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: HARDENBERG
Postcode: 7772BJ

Bekijk meer gegevens

Werken als productiemedewerker bij de Nr. 1 in logistieke verpakkingsoplossingen in een modern machinepark, dat is echt heel interessant! Samen met het hechte team van 12 collega’s zorg je voor een perfect eindproduct. Je werkt in de 5 ploegen, dus je werkt gemiddeld 33,6 uren per week. Je werkt 6 dagen en hebt daarna 4 dagen weekend.

wat bieden wij jou

  • Vanaf 22 jaar e.o.€ 20,50 (incl. toeslag)
  • Fulltime in 5 ploegen

wie ben jij

Als productiemedewerker maak jij het verschil. Je bent proactief en helpt je collega’s waar nodig. Je werkt snel en verliest kwaliteit niet uit het oog. Voor je collega’s ben je een gezellige collega en een teamplayer.

wat ga je doen

Je werkdag begint. Je hebt even wat moeite met het vroege opstaan. Maar dat maakt niet uit. Je bent vroeg in de middag klaar. Je vraagt je collega’s hoe hun weekend was. Daarna ga je aan de slag. Je controleert verschillende soorten kunststof producten. Denk aan IBC- containers, kunststof pallets, bierkratjes of palletboxen. Klaar? Dan stapel je de producten netjes op de pallet. Sporten hoeft dus niet meer vanavond!

waar ga je werken

Vlak naast het Vechtpark in Hardenberg staat de grote productiehal van Schoeller Allibert. Zij bieden duurzame verpakkingsoplossingen voor winkeldisplays, opslag en distributie. Kom je met de auto? Op 5 minuten loopafstand van het bedrijf kun je parkeren.

sollicitatie

Ben jij na het lezen van de functie van productiemedewerker enthousiast geworden? Bel ons via telefoonnummer 0523-280360 of mail naar hardenberg@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.