Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.23 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: HOOGEZAND
Postcode: 9601LX

Bekijk meer gegevens

Vind je het leuk om voor een groot internationaal bedrijf te werken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de productie? Heb je de ambitie om opgeleid te worden tot operator? Werk je graag in ploegendiensten? Dan is Hydro Extrusion Hoogezand B.V. op zoek naar jou!

wat bieden wij jou

 • € 16,23 bruto per uur excl. 5% ADV-toeslag
 • pensioensopbouw vanaf je eerste werkdag
 • 17% ploegentoeslag
 • een mooie bedrijfskantine voor een lekkere lunch!
 • een fulltime baan in ploegendienst
 • werk voor langere tijd

wie ben jij

 • je bent per direct beschikbaar
 • je beschikt over technische vaardigheden of hebt een technische opleiding afgerond
 • bent in het bezit van minimaal een MBO3 opleiding
 • je bent fysiek in orde
 • je spreekt en verstaat de Nederlandse taal i.v.m. de veiligheidsvoorschriften

wat ga je doen

Je start je dag met een lekkere kop koffie of thee en gaat aan de slag! Voor de veiligheid op de werkvloer krijg je een helm, bril, werkschoenen, gehoorbescherming en onderarm bescherming. Je wordt ingewerkt door een ervaren medewerker van Hydro die je zal opleiden tot allround zaagoperator. Je komt in een vaste ploeg te werken en zal al werkend worden opgeleid. De ploegleider vertelt je wat je gaat doen. Denk hierbij aan welke werkvolgorde, prioriteiten en te gebruiken middelen er nodig zijn. Ook maakt hij je wegwijs hoe je op een veilige manier te werk gaat. Je gaat werken aan de hand van tekeningen. Verder controleer je de werkorder en profielgegevens.

Nu echt aan de slag! Je stelt de juiste parameters voor de zaag- en rekinstallatie in aan de hand van instructies en werkorder. Je controleert de profielen op maatvoering met meetgereedschap (schuifmaat, rolmaat) en meldt eventuele afwijkingen bij de ploegleider. Ook signaleer je op tijd onveilige situaties en reageert hier snel op.
Je bent dus verantwoordelijk voor het veilig en gecontroleerd werken.

De werktijden in de 3 ploegen zijn van 06.00 tot 14.00 uur, van 14.00 tot 22.00 uur en van 22.00 tot 06.00 uur.

waar ga je werken

Hydro Hoogezand perst en behandelt aluminiumprofielen, die voornamelijk in de bouw worden verwerkt. Het is onderdeel van het wereldwijde concern Norsk Hydro. In Hoogezand werken 190 medewerkers. In Nederland zijn nog twee Hydro vestigingen, in Drunen en Harderwijk.

sollicitatie

Ben je helemaal enthousiast geworden over deze vacature en ben je de geschikte kandidaat? Solliciteer dan snel! We nemen contact op en wie weet heb je binnenkort een nieuwe, leuke baan. Heb je een vraag over deze vacature? Stel deze dan via talentcenter.noordoost@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.