Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 13.27 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Bergen op Zoom
Postcode: 4613BZ

Bekijk meer gegevens

Ben jij op zoek naar een veelzijdige productiefunctie waar je komt te werken binnen een informeel en divers team? Lees dan snel verder voor deze productie vacature in Bergen op Zoom!

wat bieden wij jou

  • Marktconform salaris
  • 36 uur per week
  • Informeel en divers team van collega’s

wie ben jij

Jij bent iemand die beschikt over de juiste motivatie. Je bent enthousiast en er niet vies van om je handen uit je mouwen te steken! Verder:

  • Ben jij beschikbaar voor 36 uur per week;Ben je eventueel beschikbaar om te werken in ploegen;Ben je gemotiveerd en flexibel.

wat ga je doen

In deze functie als productiemedewerker ga je aan de slag met de volgende taken:

  • Ontvangen en lossen van (inkt) leveringen;Inspecteren van het aangeleverde materiaal(hoeveelheid, juistheid, is er schade);Gecontroleerde en afgetekende lijsten aanleveren bij collega;Dagelijks bijhouden van de voorraad, wekelijks tellen, voorraad in

waar ga je werken

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe de verpakkingen gemaakt worden van o.a. Marlboro, Pall Mall en ben je helemaal thuis in de productie? Dan is dit jouw kans om een uitdagende baan te bemachtigen! Voor een klant in Bergen op Zoom zijn wij opzoek naar een productie medewerker. Het betreft een uitdagende baan binnen een leuk bedrijf.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.