Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 14.97 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: TILBURG
Postcode: 5048AN

Bekijk meer gegevens

SNEL STARTEN MOGELIJK!

Wil jij fulltime in 3 ploegen aan de slag als inpakker in een koekjesfabriek? Lees dan snel verder! We zijn op zoek naar inpakkers voor een koekjesfabriek in Tilburg Noord. Jij staat aan het einde van de lopende band en zet de koekjes netjes op de pallets! Geen zwaar werk, wel doorwerken!

wat bieden wij jou

  • €14,97,- bruto per uur (excl. 38% toeslag na 18u)
  • Fulltime in 3 ploegen
  • Tilburg Noord (Kraaiven)
  • Gemoedelijk bedrijf met goede sfeer.
  • Reiskosten vergoeding bij 10km +

wie ben jij

Als inpakker is het belangrijk dat jij fysiek in orde bent en snel met je handen kan werken. Het is precies werk waar jij met kleine breekbare producten werkt. Ervaring in de productie is zeker geen eis; motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel is genoeg!

  • Je spreekt Nederlands en/of Engels;
  • Jij bent fulltime beschikbaar in 3 ploegen;
  • Jij ben fysiek in orde en hebt geen moeite met repetitief werk
  • Hygiëne is belangrijk in de voedselproductie; je werkt in een beschermend pak. Daarnaast zijn sierraden en nagellak niet toegestaan in de productiehal.

wat ga je doen

Je pakt stroopwafels en stroopkoeken in aan het einde van het productieproces. Jij zet de koeken netjes in de doos aan het einde van het productieproces. Klaar om naar de klant te sturen!

In deze functie werk je in drie ploegen:
– Ochtend: 06:00 – 14:00
– Middag: 14:00 – 22:00
– Nacht: 22:00 – 6:00

Daarbij verdien je tussen 18:00 en 06:30 een ploegentoeslag van 38%.

waar ga je werken

Je werkt bij een toonaangevende Europese fabrikant van private label koekjes met een breed assortiment producten. De fabrikant maakt goede kwaliteit (merk)koeken en zoetwaren die jij misschien zelf ook koopt in de supermarkt. Continue focus om de producten nóg beter en nóg lekkerder te maken voor de klant. Dit bedrijf heeft meerdere productielocaties in Nederland. De locatie in Tilburg is een fijne locatie om te werken. Ze hebben een fijne werkomgeving met een gezellige sfeer. Veel medewerkers werken er al jaren en het is een hecht team.

sollicitatie

Interesse om te werken voor dit bedrijf? Of bijvoorbeeld parttime beschikbaar ipv fulltime? Bel of whatsapp ons! Dan kijken we met je mee naar de mogelijkheden. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.