Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: evofenedex
Locatie: Zoetermeer
Adres: Zoetermeer
Postcode:

Projectleider digitale transitie
Zoetermeer, fulltime

Omschrijving
Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Projectleider digitale transitie.

Wat ga je doen in deze uitdagende functie?
Een mooie kans waarbij je jouw ervaring en inhoudelijke kennis als projectleider/consultant verder kan verdiepen of verbreden. Je neemt graag verantwoordelijkheid voor het initiëren, uitvoeren en (mede)regisseren van een breed scala aan acties, activiteiten en projecten op het snijvlak van logistiek, supply chain management en digitalisering. Zelfstandig en in teamverband maak jij je sterk voor het aanjagen van de broodnodige digitale transitie bij mkb- logistieke ketenbedrijven. Samen met ons is jouw missie, om de komende jaren zeker de helft van de mkb-logistieke ketenbedrijven in hun logistieke proces digitaal klaar te maken.

Denk daarbij aan individuele advisering, het organiseren van events en webinars, kennisdeling via communities, het koppelen van bedrijven onderling en aan kennispartners en studenten, en het ondersteunen van bedrijven bij het gebruik van stimuleringsregelingen. Dit allemaal bij veel verschillende mkb-ledenbedrijven in een (regelmatig) uitdagende, internationale context. Jij weet als geen ander dat digitalisering opgepakt moet worden met ketenpartners samen in de logistieke keten. De start en het resultaat zijn en blijven natuurlijk altijd de internationale supply chain.

Je hebt een sterke affiniteit met logistiek en digitalisering. Je verdiept je in vraagstukken, uitdagingen, harde en zachte barrières en trends die spelen omtrent digitalisering bij mkb’ers in de logistieke keten. Je weet kansen te signaleren en te vertalen in concrete acties, projecten en samenwerkingsverbanden met overheid en andere stakeholders.

Kortom, in deze functie krijg je de unieke mogelijkheid om met veel diversiteit rondom een zeer relevant onderwerp aan de slag te gaan waar je de komende paar jaar je energie en enthousiasme goed in kwijt kunt!

Wat bieden wij jou?
Bij ons kom je terecht in de omgeving van internationaal ondernemen en logistiek waar je steeds weer wordt uitgedaagd om te komen tot nieuwe oplossingen en ideeën. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten binnen en buiten Evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team van collega’s die zich met passie inzetten voor hun vakgebied. De contacten met onze gevarieerde achterban is dan ook de kers op de taart in deze functie!

Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een waarderingsuitkering, 8% vakantiegeld, 29.5 vrije dagen plus 2 collectieve vrije dagen, leaseauto, een thuiswerkvergoeding, meubilair voor je thuiswerkplek, een goede pensioenregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.

Trefwoorden:

,