Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Yuverta
Locatie: Houten
Adres: Houten
Postcode:

Projectleider Bouw Yuverta – 0,8 – 1,0 fte

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben vmbo- en mbo-scholen van Amsterdam tot Heerlen en van Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we zo’n 23.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 3.000 enthousiaste collega’s verspreid over 53 locaties. Wij zijn groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

De functie

Als Projectleider Bouw ben je verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwbouw- en revitalisatieprojecten bij Yuverta. Samen met het team vastgoedontwikkeling werk je aan een breed scala aan projecten, van groot tot klein.

In de vroege fase van grote projecten, zoals nieuwbouw of grotere renovaties, werk je samen met de projectontwikkelaar aan het opstellen van een programma van eisen. Hierbij denk je mee over de technische uitdagingen en de aanpak van het project.

Wanneer het project verder in de ontwerpfase komt, neem je als Projectleider Bouw de verantwoordelijkheid over het project op je. Je stuurt projectgroepen, ontwerpteams en gebruikers overleggen aan, en zorgt samen met een facilitaire projectleider ervoor dat de locatie tijdig over nieuwe huisvesting beschikt.

Als Projectleider is het jouw verantwoordelijkheid om kleinere projecten zelfstandig te realiseren. Hierbij kun je denken aan:

 • het verplaatsen van wanden voor het creëren van extra lokalen;
 • het opnieuw inregelen van de klimaatinstallatie en het aanpassen van elektra en ICT;
 • het realiseren van een dierenverblijf of een ander bijgebouw.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van projecten en het onderhouden van contacten met interne en externe partijen. Je werkt nauw samen met collega’s op de locaties en op het hoofdkantoor, evenals met aannemers, installateurs en soms zelfs met voorkeursleveranciers. Je bent betrokken bij inkoopprocessen, soms zelfstandig en soms in samenwerking met de afdeling Inkoop, vooral bij grotere en complexere projecten. Je bent verantwoordelijk voor het professioneel beheer van de projecten, waarbij de beheersing van de GROTICK aspecten van groot belang is

Onze afdeling

De afdeling Huisvesting & Facilitair maakt onderdeel uit van de ondersteunende dienst Bedrijfsvoering. We houden ons o.a. bezig met vastgoedstrategieën, projectontwikkeling, nieuwbouw, renovatie en dragen zorg voor het beheer & onderhoud en de facilitaire dienstverlening. Daarvoor stellen we beleid op, geven gevraagd en ongevraagd advies en werken we projectmatig. De afdeling kent 3 vakgroepen: Vastgoedontwikkeling, Facilitair en Beheer & Onderhoud.

We zijn een professionele partner voor de schoollocaties en de regio’s en zorgen effectief en efficiënt voor een verantwoorde vastgoedportefeuille. Het ontwikkelen, beheren en onderhouden van duurzame, veilige, representatieve en inspirerende onderwijs-/werkomgevingen is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Vrijwel al ons vastgoed is in eigen bezit en betreft circa 230.000 m2.

Dit breng je mee
Je bent een allround professional met een bouwkundige dan wel (bouwtechnisch) bedrijfskundige achtergrond, hebt de nodige relevante werkervaring en affiniteit met bouwprojecten in het onderwijs. Je bent in staat meerdere projecten gelijktijdig te managen. Ervaring met verschillende bouworganisatievormen (traditioneel, bouwteam, UAV-gc) is een pré.

Je beschikt over:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau, met als studieachtergrond bouwkundig of gelijkwaardig;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarbij met name het werken in een vergelijkbare werkomgeving (zorg, onderwijs of vergelijkbaar) een pré is;
 • een efficiënte manier van werken, waarbij je in staat bent om informatie te verzamelen, te ordenen en overzicht te behouden in een multidisciplinair bouwproject, om vervolgens tot passende besluiten te komen

Daarnaast ben je:

 • een aanpakker en gericht op de details zonder het geheel uit het oog te verliezen;
 • stressbestendig, flexibel en resultaatgericht; jij wordt niet zenuwachtig van een deadline of actielijst;
 • communicatief vaardig en weet vlot en zakelijk contacten te leggen;
 • in staat zowel de taal van het onderwijs te spreken als die van aannemers en leveranciers;
 • iemand die energie krijgt in het leiden van een werkgroep overleg met eindgebruikers en die ervoor zorgt dat contractafspraken nagekomen worden;
 • organisatiesensitief en verbindend en snapt als geen ander dat een bouwproject pas geslaagd is als ook de laatste opleverpunten zijn afgehandeld. Jij behoudt daarbij balans tussen planmatig handelen en flexibel anticiperen op veranderende omstandigheden;
 • in het bezit van rijbewijs, auto en bereid om regelmatig op pad te gaan naar onze locaties.

Wat bieden wij
Een team met passie voor het vak en veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Naast inschaling in schaal 11 van de cao-mbo (afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 3.527 en € 5.229 op fulltime-basis), bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • een eindejaarsuitkering;
 • een gunstige leasefietsregeling, vergoeding voor je mobiele telefonie abonnement en een vergoeding voor aanvullende ziektekostenverzekering;
 • een goede laptop;
 • reiskostenvergoeding conform de cao plus extra’s vanuit bedrijfseigen regelingen;
 • in onderling overleg, de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Op de functies bij Yuverta is de cao-mbo van toepassing.

Word jij enthousiast van deze functie?
Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan voor inhoudelijke informatie over de functie contact op met George Soebiantono, Manager Huisvesting & Facilitair, op 06-8663 5152 of via g.soebiantono@yuverta.nl (graag niet gebruiken om te solliciteren). Thijs Jonker, Recruiter, kan je meer vertellen over de procedure via t.jonker@yuverta.nl

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:

,