Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5500 euro
Werkgever: BMC
Locatie: Kalenberg
Adres: Nederland, Overijssel, 8362VA
Postcode: 8362VA

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 35 jaar levert BMC oplossingen voor vraagstukken binnen de complexe context van de publieke sector. Met een ondernemende mentaliteit en nuchtere aanpak gaan we steeds voor maximaal maatschappelijk resultaat, in ideeën én uitvoeringskracht. We zetten onze expertise en innovatiekracht in om elke dag beter te worden, voor elkaar en onze opdrachtgevers. Voor inwoners, cliënten en leerlingen. We zijn op zoek naar nieuwe, betrokken collega’s die willen meewerken aan een effectieve en betrouwbare overheid.

Functieomschrijving

Gemeenten door heel Nederland staan voor een grote opgave: Hoe zorgen zij dat hun organisatie voorbereid is op de rap naderende komst van de Omgevingswet? Het is zaak dat deze gemeenten Omgevingswetproof gaan werken, maar misschien nog wel belangrijker: Omgevingswetproof gaan denken.

En daar hebben we jouw expertise bij nodig!

BMC Fysiek domein is op zoek naar ondernemende Adviseurs die buiten de kaders durven te denken. Jij krijgt er energie van om een organisatie mee te nemen in een flinke verandering en krijgt medewerkers van “met frisse tegenzin” naar “met frisse moed”. Daarbij is het belangrijk dat je beschikt over een flinke dosis bestuurlijke sensitiviteit, die je hebt opgedaan met een ruime hoeveelheid ervaring binnen de Nederlandse gemeente. Omdat je het fysieke domein van binnen en van buiten kent, heb je bovendien de ontwikkelingen rondom de Omgevingswet op de voet gevolgd.

Wij bieden jou de mogelijkheid om als Projectleider Implementatie Omgevingswet verschillende gemeentes bij te staan. Dit met een vast dienstverband; wij voorzien jou steeds opnieuw van een nieuwe, uitdagende opdracht.

Wat worden jouw werkzaamheden?

• Je bent verantwoordelijk voor het (verder) implementeren en vormgeven van het project Omgevingswet;

• Je draagt de verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit, budget en de voortgang van projecten vanaf de planvorming tot de realisatie;

• Je zorgt voor draagvlak in de organisatie en weet medewerkers enthousiast te houden voor het project;

• Je zorgt voor verbinding tussen zowel de interne projectteams als de externe samenwerkingspartners;

• Je zorgt voor draagvlak bij zowel de ambtelijke als de bestuurlijke organisatie.

Functie-eisen

• Je beschikt over een afgeronde HBO of WO-opleiding;

• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in projectmanagement, bij voorkeur op het gebied van de Omgevingswet;

• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen het Ruimtelijk Domein van de publieke sector;

• Je kiest bewust voor de publieke sector en weet dit te motiveren. Deze motivatie maakt dat jij het geen bezwaar vindt om voor een mooie opdracht af en toe wat verder te reizen.

Ontwikkelperspectief

In ons ontwikkelkader voor adviseurs zijn de kerncompetenties verder uitgewerkt op basis van je huidige niveau en werkervaring. Zo weet jij wat er van jou wordt verwacht en wanneer voor jou de tijd is aangebroken om door te groeien naar een volgende rol binnen BMC.

Arbeidsvoorwaarden

Het uitstekende werkklimaat van ons expertisebureau vormt de basis, waaronder:

  • Afwisseling in interessante opdrachten;
  • De mogelijkheid om jezelf zowel professioneel als persoonlijk verder te ontwikkelen door gebruik van de trainingen/cursussen van het ontwikkelcentrum;
  • 36 vakantiedagen;
  • Leaseauto of vervoersbudget;
  • Marktconform salaris en voorwaarden. (€2800 – €5500 pm, obv 40 uur).

Trefwoorden:

,