Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: BREDA
Postcode: 4817ZN

Bekijk meer gegevens

Onze opdrachtgever in Breda zoekt een enthousiaste Projectmedewerker die een essentiële rol vervult in het succesvol afronden van projecten. Als Projectmedewerker ondersteun je de projectleider en zorg je voor een vlot verloop van de projecten. Ben jij een talent in organisatie met sterke communicatieve skills? We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen! Het betreft een vaste functie, lees snel verder!

wat bieden wij jou

  • Bruto maandsalaris tussen€ 2400 – € 3500.
  • Direct een contract bij de werkgever!
  • Werken in een gemotiveerd en gezellig team!
  • Projectmedewerker.
  • Breda.
  • Verduurzamen van watergebruik!

wie ben jij

Als projectmedewerker heb je bij voorkeur heb ervaring in projectondersteuning en projectmanagement. Je bent in staat om zelfstandig projecten te realiseren. Je blinkt uit in plannen en organiseren, kunt goed samenwerken en toont initiatief. Klantgerichtheid zit in jouw DNA en je kunt goed omgaan met stressbestendige situaties. Met jouw communicatieve vaardigheden ben je in staat om effectief te schakelen tussen verschillende partijen.

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift.

wat ga je doen

Als Projectmedewerker lever je een essentiële bijdrage aan de realisatie van projecten op het gebied van waterkwaliteit- en veiligheid. Je adviseert over planning, financiën en procedures. Je assisteert de projectleider en participeert actief in projectteams. Je bereidt inschrijvingen op aanbestedingen voor. Begeleidt het offertetraject,stelt projectplannen op en beheert projectbudgetten en planningen. Daarnaast verzorg je managementrapportages en draag je zorg voor de financiële afhandeling met klanten.

waar ga je werken

Onze klant is het grootste adviesbureau in Nederland dat zich toelegt op legionellapreventie en waterkwaliteit binnen gebouwen, deze organisatie is een toonaangevende speler in de branche. In deze organisatie draait alles om een nobele missie: het bevorderen van duurzaam watergebruik. Medewerkers maken deel uit van een professioneel, gepassioneerd en hecht team. De bedrijfscultuur is informeel en open; medewerkers worden aangemoedigd om volledig zichzelf te zijn. Duurzaamheid staat centraal in alle aspecten van het werk, inclusief de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team en hebt de mogelijkheid om bij te dragen aan verschillende projecten.

Wanneer je hier komt te werken ontvang je direct een contract van de werkgever. Wat kan je verwachten?

  • Werken in een uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Naast een marktconform salaris bieden ze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Isabel, Feyza en Maud via 076 – 533 37 20. Als jij kiest voor optie 6 kom jij bij ons terecht. Voor korte vragen kan je ook een WhatsApp bericht sturen naar 06 – 20 99 57 80.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,