Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4807 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Drenthe
Plaats: Assen
Postcode: 9402NR

Bekijk meer gegevens

Heb je interesse in het ondersteunen van anderen bij hun terugkeer naar de arbeidsmarkt? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het veld van re-integratie? Dan is Univé op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Re-integratie Consulent om het Univé team in Assen te versterken. In deze rol speel je een cruciale rol in het ondersteunen van verzekerden bij hun terugkeer naar werk na ziekte of arbeidsongeschiktheid met betrekking tot de Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Lees verder om meer te weten te komen over deze functie en hoe je deel kunt uitmaken van het AOV Re-integratie team!

wat bieden wij jou

 • Bruto maandsalaris tussen€3461 en €4807 (obv 38u)
 • 13e maand en vakantietoeslag van 8.33%
 • Reiskostenvergoeding van€0,23/km
 • tussen 32-40 uur/wk (4 dagen 9 uur ook mogelijk)
 • Functie voor de lange termijn
 • Elke dinsdag samenwerken op kantoor (hybride)

wie ben jij

Als Re-integratieconsulent AOV bij Univé ben jij de sleutel tot een nieuwe start voor verzekerden die na ziekte of arbeidsongeschiktheid weer aan het werk willen. Met jouw inlevingsvermogen en expertise begeleid je hen bij het ontdekken van hun mogelijkheden. Je begrijpt de re-integratieprocessen en de regels heel goed en bouwt vertrouwen op. Je biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk individueel re-integratietraject. Bij Univé draait alles om het ondersteunen van mensen om een gelukkig en gezond leven te leiden, en als Re-integratieconsulent AOV speel je een cruciale rol in het realiseren van deze missie.

 • Sterk in communicatie en inlevingsvermogen
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar (optioneel 4×9)

wat ga je doen

Als Re-integratieconsulent AOV, zal je verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van verzekerden die na een periode van ziekte of arbeidsongeschiktheid weer aan het werk willen. Je analyseert individuele situaties, begrijpt re-integratieprocessen en zorgt ervoor dat je het oog op de verzekeringen niet verliest. Met empathie en communicatieve vaardigheden bouw je vertrouwensrelaties op, en je biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk re-integratietraject. Jouw rol is van cruciaal belang om mensen te helpen hun werkgerelateerde doelen te bereiken en bij te dragen aan een gelukkig en gezond leven.

 • Je hebt veel telefonisch contact met je directe collega’s, artsen en arbeidsdeskundigen
 • Je bouwt relaties op met de klanten en beheert hun dossiers
 • Je bent verantwoordelijk voor zo’n 150 dossiers en bespreekt deze uitgebreid met je collega’s

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij de afdeling AOV re-integratie bij Univé in Assen. Dit team bestaat uit ongeveer 4 AOV re-integratie consulenten die elke dinsdag op het kantoor in Assen te vinden zijn. Je hebt ook veel contact met de Univé artsen en arbeidsdeskundigen die je voorzien van meer informatie over de situatie. Tijdens het inwerkproces, mag je ook een aantal momenten mee lopen met de deskundigen om de situatie en het werkproces nog beter te begrijpen! Je komt terecht in een behulpzaam en bevlogen team die ook echt kijken naar welk dossier het beste bij je past. Dit alles om de klant zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Klinkt goed toch?

 • Behulpzaam en meedenkend team van 4 consulenten
 • Samenwerken op kantoor op de dinsdag (tijdens inwerkperiode uiteraard meer dagen)
 • Een functie voor de lange termijn

sollicitatie

Lijkt deze functie jou interessant en wil je deel uitmaken van Univé Rechtshulp? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop of stuur je motivatie en je cv naar unive@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: