Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.99 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: EINDHOVEN
Postcode: 5643TW

Bekijk meer gegevens

Voor het Centraal Ontvangst Magazijn (COM) van DAF zoeken we hef- en reachtruck chauffeurs met rij-ervaring. Binnen dit magazijn houden vier logistieke teams zich o.a. bezig met ontvangst, controle, op locatie rijden en picking op hoogte van allerlei verschillende truckonderdelen. Het kan gaan om zowel zware pallets als om kleine producten.

wat bieden wij jou

  • €16,99 per uur excl. 34% toeslag in de avonddienst
  • Doorgroei mogelijkheden beschikbaar
  • Collectief busvervoer naar DAF
  • Werken in 2 ploegen
  • Kans op een vast contract

wie ben jij

  • Je hebt een geldig reachtruck- en/of heftruckcertificaat;Je hebt rijervaring op de reachtruck en/of heftruck;Je spreekt en leest goed Nederlands of Engels;Je kunt werken onder tijdsdruk;Je werkt graag in 2 ploegen (dag: 7.00– 15.30 uur, avond: 15.30

wat ga je doen

Alle gepickte onderdelen worden vanuit het magazijn aan de Motorenfabriek of Truckfabriek van DAF geleverd en direct gebruikt voor de productie. Het is dus belangrijk dat het werk goed en op tijd wordt uitgevoerd, de productie mag geen vertraging oplopen.

waar ga je werken

Je komt te werken in een professionele organisatie in een vast team, waarin jij en je collega’s de werkzaamheden afwisselen. Je wordt ingewerkt door een instructeur. Na je inwerktijd wordt je takenpakket steeds wat verder uitgebreid, net zolang tot je uiteindelijk volledig allround inzetbaar bent op alle werkposten. Het is in je werk belangrijk dat kwaliteit en tempo goed in balans zijn.

Bekijk onderstaande video om alvast een kijkje te nemen bij jouw nieuwe werkgever.

sollicitatie

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Solliciteer vandaag nog en wordt onderdeel het team! Stuur je CV en laat ons zien waarom jij perfect past bij deze rol. Wacht niet langer, we kijken ernaar uit om van je te horen! Je kunt ook mailen naar Tess.van.de.pol@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.