Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 14.27 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: TIEL
Postcode: 4004LW

Bekijk meer gegevens

Heb jij een reachtruck certificaat en werk je graag in de dagdiensten in de logisitiek? Als reachtruck chauffeur ben je een onmisbare schakel in ons team en draag je bij aan een soepel verloop van de goederenstroom. Wij zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde Reachtruck Chauffeur om ons enthousiaste team te versterken.

wat bieden wij jou

  • €14-€14,27 bruto per uur obv ervaring
  • Dagdiensten08:30-17:30
  • Uitzicht op overname door bedrijf

wie ben jij

Als reachtruck chauffeur ben je een betrouwbare en zelfstandige werker. Jee hebt oog voor veiligheid en nauwkeurigheid tijdens het werken in het magazijn. Als reachtruck chauffeur ben je een echte teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken. Jouw rol als reachtruck chauffeur is essentieel voor een efficiënte en georganiseerde opslag van de goederen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse of Engelse taal.

  • Je beschikt over een reachtruck certificaat;
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal;
  • Je bent voor 40 uur per week beschikbaar.

wat ga je doen

Als reachtruck chauffeur ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en veilig verplaatsen van goederen in ons magazijn. Dagelijks ontvangen we vrachtwagens met diverse producten, die jij als reachtruck chauffeur op de juiste locatie in het magazijn plaatst. Dit doe je aan de hand van het systeem dat jou als reachtruck chauffeur precies aangeeft waar de producten moeten worden weggelegd. Naast het verplaatsen van goederen houd je ook het magazijn netjes en georganiseerd. Als reachtruck chauffeur werk je in dagdiensten van 08:30 tot 17:30 uur, wat jou als reachtruck chauffeur een goede balans geeft tussen werk en vrije tijd.

waar ga je werken

Je gaat werken bij een groot magazijn in Tiel! Je werkdagen zijn van maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 17:30. Je werkt hier in een leuk team in een open en gezellige werksfeer!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,