Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 13.42 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: Anjum
Postcode: 9133DR

Bekijk meer gegevens

Voor het bedrijf NAM in Anjum zijn wij op zoek naar twee schoonmakers. Je bent per direct beschikbaar en de opdracht duurt tot en met eind mei.

wat bieden wij jou

  • Bruto uurloon€13,42
  • Werktijden van 7.30 – 16.00 uur
  • NAM Anjum
  • Tijdelijke opdracht tot eind mei
  • Fulltime werkweek
  • Je gaat werken voor een facilitair bedrijf

wie ben jij

Je bent betrouwbaar en enthousiast. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stopt niet eerder dan dat je werk klaar is. Je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:00 uur. Daarnaast is het belangrijk dat je vloeiend Nederlands of Engels spreekt.

wat ga je doen

Als schoonmaker zorg je ervoor dat kantoren, sanitair en verkeersruimten goed worden schoongemaakt. Dit doe je in een collegiaal team. Ook jij bent bereid je collega’s te helpen waar nodig.

  • Zorgen dat de koffiefaciliteiten op orde zijn;
  • Schoonmaken van kantine, kantoren en sanitair.

waar ga je werken

Je gaat werken bij een wereldwijde dienstverlener op het gebied van Food Services en Facility Management. Opgericht in Frankrijk in 1966 en actief in 72 landen. Met 460.000 collega’s vormen we een community van dienstverleners met een missie: ‘Improving the Quality of Life.’

Met onze Quality of Life services stimuleren wij onze medewerkers, klanten, gasten, en servicegebruikers om elke dag het beste uit zichzelf te halen.

Met passie voor service en vakmanschap zorgen wij voor prettige en veilige werk- en woonomgevingen, voor gezondheid en vitaliteit, voor contact tussen mensen, dat zaken slim en efficiënt geregeld zijn en werken zoals ze moeten werken.

sollicitatie

Herken jij jezelf in deze vacature tot schoonmaker? Reageer nu op deze vacature via de button “Solliciteren”. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,