Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Actief zorg
Locatie: Woensdrecht
Adres: Woensdrecht
Postcode:

Jouw nieuwe baan – Dit ga je doen

Vind jij het leuk om schoon te maken en tegelijk iets voor een ander te betekenen? Dan is het werken als huishoudelijke hulp in Woensdrecht iets voor jou. Terwijl je zorgt dat iemand een schoon huis heeft, heb je ook aandacht voor de mensen waar je werkt. Daarnaast werk je altijd dichtbij huis en kun je zelf je beschikbaarheid doorgeven. 

Als huishoudelijke hulp in Woensdrecht zorg je ervoor dat mensen zo gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je helpt ze met schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen, stoffen en het schoonmaken van de keuken, badkamer en het toilet. Zij kunnen deze taken niet meer goed zelf en vinden het soms lastig om te overzien wat er nog gedaan moet worden in huis. Jij helpt ze hierbij en bespreekt wat ze nog zelf kunnen en wanneer jij het van ze overneemt.  

Het werken als huishoudelijke hulp is meer dan alleen schoonmaken. Je maakt een praatje en leert elkaar echt kennen. Hierdoor kun je in actie komen als je iets opvalt aan het welzijn van jouw klanten, zodat zij zo gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Trefwoorden:

,