Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3409 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: LEIDEN
Postcode: 2333CA

Bekijk meer gegevens

Ben jij een enthousiaste secretaresse die zich graag met verschillende werkzaamheden tegelijkertijd bezighoudt? Ben jij de persoon die collega’s wil ondersteunen met jouw talent om overzicht te bewaren en met jouw plezier in ontzorgen? Solliciteer dan snel!

wat bieden wij jou

  • 24 uur per week
  • leuke werksfeer en fijne collega’s
  • dienstverband bij opdrachtgever

wie ben jij

  • Wij zoeken iemand die minimaal over een afgeronde opleiding MBO4/MBO+ beschikt en ruime werkervaring in een soortgelijke functie heeft.
  • Je hebt ervaring met notuleren.
  • Je bent goed in het plannen en organiseren van je taken, kan goed samenwerken binnen en buiten je team en pakt zaken proactief op.
  • Vanwege de internationale werkomgeving is kennis van de Engelse taal (spreken en schrijven) een must.
  • Als je ervaring hebt met boekhoudkundige taken is het een pré.
  • In verband met de bezetting van het team zoeken wij iemand die op maandag, woensdag en vrijdag beschikbaar is (24 uur per week).

wat ga je doen

Je draagt zorg voor je eigen mailbox en de mailbox van het secretariaat. Stelt prioriteiten waarop je direct actie moet ondernemen zoals agenda afspraken inplannen of aanpassen en betrokken deelnemers inlichten. Hierbij heb je veel contact met interne en externe partijen. Je boekt reizen, hotels, regelt interne en externe bijeenkomsten, notuleert en zorgt ervoor dat dit administratief goed wordt afgehandeld. Je bent het aanspreekpunt voor een breed scala aan onderwerpen. Daarnaast is het mogelijk om je functie uit te breiden met financiële taken zoals urenadministratie en facturering

waar ga je werken

Je gaat werken bij een bedrijf dat doorbraken bewerkstelligt in het internationale wetenschappelijk onderzoek vanuit de ruimte. Daartoe ontwikkelt deze organisatie grensverleggende technologie en geavanceerde ruimte instrumenten die nodig zijn voor dit onderzoek.
Als secretaresse maak je deel uit van een team dat zowel de medewerkers in Leiden als in Groningen ondersteunt. Jouw standplaats is Leiden. Met dit team zorg je ervoor dat collega’s van verschillende afdelingen zich kunnen concentreren op hun eigen werk, dat vergaderingen goed geregeld zijn en dat gasten zich welkom voelen.
Deze organisatie is bereikbaar met openbaar vervoer of met de fiets.

sollicitatie

Geïnteresseerd? Solliciteer direct. Wij nemen jouw sollicitatie in behandeling en nemen telefonisch of per mail contact met je op. Vergeet ook niet jouw motivatie mee te sturen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.