Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Yacht
Locatie: Rotterdam
Adres: Rotterdam
Postcode:

Wat ga je doen?

Als Senior Buyer maak je deel uit van van het Heat and IT team, met enthousiaste collega’s in een open sfeer en dynamiek van continue verbeteren en kennis delen.

Dit team is naast IT en Innovatie verantwoordelijk voor alle assets (energiecentrales, warmtenetten, warmtebronnen en installatiebedrijven) en natuurlijk voor de verduurzaming en uitbreiding hiervan.

Als Senior Buyer Heat ben jij de spil tussen leveranciers en de stakeholder (interne) organisatie. Je vindt het leuk om te verbinden, zorgen voor afstemming en overeenstemming via soepele en snelle communicatie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het inkoopbeleid en voor het inkopen voor materialen en services in de categorie Heat.

Deze categorie groeit enorm; het onderdeel van onze opdrachtgever bevindt zich in een transitie en deze transitie speelt voor een groot deel binnen in het segment waar jij voor verantwoordelijk bent! Je zult overal in Nederland projecten om je heen zien waar jij aan meegewerkt hebt!

En alles natuurlijk duurzaam opgewekt…..hoe gaaf is dat?!?

Je bent in staat om op basis van de inkoopbehoefte van de business units zelfstandig inkooptrajecten te begeleiden. Als je je verder wilt ontwikkelen en energie krijgt van samenwerking en verbinding maken, is deze rol voor jou!

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het creëren en uitvoeren van de sourcingstrategie binnen het werkpakket;
  • In afstemming met de Categorie Heat, het initiëren en zelfstandig uitvoeren van tenders (RFI/RFQ/RFP) en onderhandelingen binnen jouw pakket;
  • Stakeholdermanagement met zowel collega’s als leveranciers;
  • Het, samen met je collega’s, behalen van de door Procurement afgesproken doelstellingen.

Trefwoorden:

,