Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 51 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: BREDA
Postcode: 4822RH

Bekijk meer gegevens

Heb jij als verpleegkundige al jarenlange kennis van de GGZ? En vind jij het leuk om een voorbeeldrol aan te nemen voor een team dat werkt met de EPA-doelgroep? Dan hebben wij een uitdagend project voor jou in de omgeving van Breda!

In je nieuwe rol verbind je je voor minimaal zes maanden aan de afdeling en werkt je nauw samen met de teamleider. Het betreft een opdracht voor 32 uur per week of meer. Interesse? Lees snel verder!

wat bieden wij jou

  • Breed aanbod in de GGZ in Tilburg en Breda
  • Project voor minimaal 32 uur per week
  • Zet jouw kennis en kunde in op projectbasis
  • Apart tarief voor Mbo en Hbo
  • Een senior rol in het team
  • Op een afdeling in de omgeving van Breda

wie ben jij

Jij houdt van een uitdaging!

Als verpleegkundige heb jij zeer veel ervaring in de GGZ en met de EPA-doelgroep. Je draagt jouw kennis graag over aan je collega’s. Jij staat stevig in je schoenen als verpleegkundige en kan goed een team meenemen in ontwikkelingen. Je bent daarbij beschikbaar voor minimaal 6 maanden voor minimaal 32 uur in de week. Een senior/voorbeeldrol is jou op het lijf geschreven.

  • Je hebt minimaal een Mbo-verpleegkunde opleiding en jarenlange ervaring in de GGZ
  • Je hebt een actieve BIG-registratie
  • Je bent 32 uur per week of meer flexibel beschikbaar

wat ga je doen

In deze functie werk je als verpleegkundige op de afdeling en je gaat mee in het rooster. Als je werkt heb je een voorbeeldrol naar het team. Dat betekent dat je dingen signaleert en bespreekbaar maakt, het team meeneemt in ontwikkelingen en samen de volgende stappen bespreekt. Ook ondersteun je de teamleider op inhoud zodat de juiste beweging gemaakt kan worden.

Je werkt op een terrein met verschillende open afdelingen voor cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Er wordt herstelgericht gewerkt. Op de afdelingen verblijven zowel volwassenen als ouderen.

waar ga je werken

Je werkt bij een GGZ organisatie in de omgeving Breda en Tilburg. Een groeiende, betrokken organisatie die zich van A tot Z in de psychiatrie heeft gespecialiseerd. Van lichte tot ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingspsychiatrie. Deze organisatie heeft zich op alle gebieden gespecialiseerd.

Werken via Randstad Zorg Professionals betekent projectmatig werken bijéén of meer opdrachtgevers in jouw regio. Samen stemmen wij af wat jouw voorkeuren zijn en wat Randstad hierin mag aanbieden. Projecten starten vanaf 24 uur in de week en kunnen ook voor fulltime zijn. Vaak voor een periode van 3 maanden tot zes maanden. Met kans op verlenging.

sollicitatie

Wil jij meer weten over het werken als zelfstandige via Randstad Zorg Professionals? Solliciteer op deze vacature of e-mail je CV naar ons.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.