Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2600 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: EINDHOVEN
Postcode: 5611EG

Bekijk meer gegevens

Als showroomadviseur bij X2O badkamers werk je de hele dag met mensen! Je helpt de klanten met hun keuze, adviseert ze en zorgt dat de winkel er goed uitziet! Wat je daarvoor terug krijgt? Een salaris oplopend tot€2.600,-, direct in dienst bij X2O én doorgroeimogelijkheden!

wat bieden wij jou

  • Een goed salaris oplopend tot€2600!
  • Een direct dienstverband bij de werkgever
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Leuke teamuitjes en ieder jaar een landelijk feest
  • Toeslagen op zaterdag&zondag

wie ben jij

Als showroomadviseur kan jij natuurlijk goed een praatje maken met de klanten! Daarnaast is het mooi als je:

  • Ervaring hebt, maar wil en motivatie is nog belangrijker;
  • Goed zelfstandig kan werken maar ook in teamverband;
  • Bereid bent om op koopavonden en weekenddagen te werken.

wat ga je doen

Jij gaat badkamers verkopen, jij bent een echte showroomadviseur. Met jouw neus voor interieur en inrichting begeleid je klanten van A tot Z met de aankoop van hun droombadkamer. Even geen klanten in de zaak? Geen probleem. Er is altijd wat te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zorgen voor een verzorgde winkeluitstraling. Maar ook het plaatsen van promotiemateriaal en het bijhouden van aanbiedingen horen tot je takenpakket.

De winkel is ook op zaterdagen en zondagen open. Zoals gezegd wordt er van je verwacht dat je ook op deze dagen flexibel inzetbaar bent. Hier staat natuurlijk wel wat tegenover. Zo krijg je 50% extra op zondag, 100% extra op feestdagen en een maaltijdvergoeding!

waar ga je werken

Jij gaat werken als showroomadviseur bij dé badkamergigant van Nederland&België. X2O heeft meerdere vestigingen in Nederland. En je hebt het al kunnen lezen, X2O is goed voor haar medewerkers. Doorgroeimogelijkheden naar assistent manager of manager, toeslagen en een fijn salaris. Maar dan hebben we het nog niet eens over de bonus gehad! Hoe beter jij en je team presteren, hoe hoger de bonus!

sollicitatie

Enthousiast geworden? Wees er dan snel bij en solliciteer via de onderstaande knop en wie weet kunnen wij jou snel verblijden met een contract bij X2O

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.