Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Rustenburg
Adres: Schiedam, Zuid Holland, 3113 BD
Postcode: 3113BD

Ben jij de vakman die met passie het stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels? Versta jij je vak en zorg je graag voor verfraaiing en bescherming van het interieur? Ben jij een Stukadoor in hart en nieren? Dan willen wij jou! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Stukadoor voor een project in Amsterdam. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Over de functie

Ben jij de vakman die met passie het stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels? Versta jij je vak en zorg je graag voor verfraaiing en bescherming van het interieur? Ben jij een Stukadoor in hart en nieren? Dan willen wij jou!
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Stukadoor voor een project in Amsterdam! Bij dit project ga je woontorens voorzien van stucwerk. Je gaat stucwerk aanbrengen op de muren, wanden, plafond en gevels. Je hebt echt een passie voor dit vak en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je vindt het leuk om een goed resultaat te leveren en hierbij let je goed op de bescherming van het interieur.
Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten doet!

Wat wij bieden

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring met het voorbereiden van het oppervlak, het voorstrijken van de ondergrond, het aanbrengen van de mortel op het oppervlak en het gladmaken van het oppervlak
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te behalen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt bij voorkeur over eigen vervoer
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Over het bedrijf

Trefwoorden:

,