Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: IJSSELMUIDEN
Postcode: 8271RH

Bekijk meer gegevens

Voor onze opdrachtgever in Ijsselmuiden zijn wij op zoek naar een teamleider magazijn. Het gaat om een fulltime functie, waarbij je direct in dienst komt bij onze opdrachtgever. Tussen november en juli werk je in een verschoven dienst van 6:00-15:00 of 9:00-18:00. Van juli tot en met november wordt er in twee ploegen gewerkt van 6:00-15:00 en 15:00-00:00.

wat bieden wij jou

  • Direct in dienst bij onze opdrachtgever.
  • 40 uur per week.
  • Ijsselmuiden.
  • Iedere maand een keer snacken met alle collega’s.
  • 50% toeslag op alle uren na 18:00.
  • Reiskostenvergoeding van€0,21 per kilometer.

wie ben jij

Je bent een teamspeler met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel die de rust weet te bewaren. Hiermee behoud je het overzicht en weet je gemakkelijk te schakelen tussen de focus op proces en het coachen/ opleiden van je team.

Heb je daarbij affiniteit met logistiek en herken jij jezelf in onderstaande? Dan zien we graag je reactie tegemoet.

  • Mbo4 werk- en denkniveau;
  • Leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de logistiek;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;

wat ga je doen

Als Teamleider Magazijn ben je verantwoordelijk voor het behalen van de normen en eisen voor de productiviteit en kwaliteit binnen het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor een jong, dynamisch en enthousiast team van tien tot twintig FTE. In rustige periodes zal je zelf ook af en toe operationele werkzaamheden opppaken, zoals orderpicken of het rijden op een reachtruck.

Dit doe je samen met een andere Teamleider Magazijn. Daarnaast werk je ook veel samen met de teamleider goederenontvangst en heb je ondersteuning van een assistent teamleider in piekperioden.

waar ga je werken

Decostar is een snelgroeiend en ambitieus bedrijf in de woonbranche. Binnen de organisatie werken zo’n 75 medewerkers, verdeeld over het distributiecentrum in Ijsselmuiden en het hoofdkantoor met showroom in Apeldoorn.

sollicitatie

Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet. Bij vragen ben ik, Richard Zwaagstra, telefonisch, via whatsapp en per mail goed bereikbaar via 06-29339095 of richard.zwaagstra@nl.randstad.com. #vastdienstverband

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,