Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3900 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: WOLVEGA
Postcode: 8471XC

Bekijk meer gegevens

Heb jij ervaring met het leiden van een productie team en vind je het leuk om je kennis en ervaring verder te ontwikkelen? Dan is dit de baan voor jou! Voor European Aerosols in Wolvega zijn wij op zoek naar een teamleider voor in de 3 ploegendienst.

wat bieden wij jou

  • Goed salaris met daarbovenop 15% ploegentoeslag
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen
  • Kans op een vast contract
  • Bij nachtdiensten extra toeslag van€ 55,00 euro
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Leidinggevende functie bij European Aerosols

wie ben jij

Als teamleider heb jij een oplossingsgerichte mentaliteit waarmee je problemen kunt verhelpen en voorkomen. Je hebt een ruime blik waarmee jij situaties vanuit verschillende perspectieven kunt benaderen. Daarnaast wil je graag je kennis en opgedane ervaring delen met je collega’s.

Je bent bereid om in de 3-ploegendienst te gaan werken (ochtend: 5.30 – 13.30 uur/ middag: 13.30 – 21.30 uur/ nacht: 21.30- 05.30 uur).

Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een leidinggevende rol in de productie;
  • Je hebt eigen vervoer om van en naar het werk te komen, dit i.v.m. de ploegendiensten;
  • Je bent verantwoordelijk, communicatief vaardig, nauwkeurig, flexibel en stressbestendig.

wat ga je doen

Als teamleider productie bij European Aerosols durf je beslissingen te nemen en kan je omgaan met veel verantwoordelijkheid. Jij coacht en begeleidt je team van productiemedewerkers en behoudt intussen overzicht over de werkprocessen. Met jouw alerte, proactieve houding zie en benut je alle kansenén help je problemen tijdig te voorkomen. Jij bent tevens de verbinding tussen je teamleden, de andere teamleiders en de managers. Communiceren is hierin erg belangrijk. Je bent in staat om je teamleden te laten ontwikkelen en ondersteunen waar nodig. Je staat voor kwaliteit, veiligheid, efficiëntie en tevens vind je een goede employee experience erg belangrijk.

Bij European Aerosols ga je werken in een prettige werkomgeving waar veiligheid en werkplezier vooropstaan. Ze geven je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt hier dus alle kansen om verder te groeien. Bijvoorbeeld naar een uitdagende functie op een andere afdeling. Dat jij het hier naar je zin hebt en je werk met veel plezier kunt doen: dát vinden ze belangrijk én daar zorgen ze voor.

waar ga je werken

European Aerosols is een internationale productieorganisatie met zo’n 310 medewerkers in Wolvega. We zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (auto)lakken en technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Met een jaarlijkse productie van meer dan 150 miljoen spuitbussen zijn we Europees marktleider in ons segment. Wij geven medewerkers alle kansen om vérder te komen. Onze klanten geven we de keuze uit een topassortiment spuitbussen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature en word jij binnenkort de teamleider bij European Aerosols?
Solliciteer dan snel!
Of neem bij vragen gerust contact met ons op. #technieknoordoost #vastebaan

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,