Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Westergouwe
Adres: Moordrecht , Zuid Holland, 2841 MD
Postcode: 2841MD

Ben jij technisch, heb je ervaring met werken in een magazijn en ben je snel beschikbaar? Dan hebben wij een uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Technisch Magazijnbeheerder! Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Over de functie

Ben jij technisch, heb je ervaring met werken in een magazijn en ben je snel beschikbaar? Dan hebben wij een uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Technisch Magazijnbeheerder!

Binnen de functie van technisch magazijnbeheerder zijn er verschillende werkzaamheden die je uitvoert. Je bent verantwoordelijk voor het algehele magazijnproces. Je beoordeelt of binnengekomen en terugkomende goederen van projecten voldoen aan de gestelde eisen en bepaalt op basis hiervan of de goederen geaccepteerd of retour gestuurd worden. Je bent verantwoordelijk voor de uitgifte van goederen, voor het voorraadbeheer en de overige magazijninformatie. Dit houdt in dat je de administratie bijhoudt rondom binnengekomen goederen en uitgaande goederen, maar ook dat je op tijd actie onderneemt wanneer het voorraad niveau lager is dan gewenst. Je bent ook verantwoordelijk voor de indeling in het magazijn, wat betekent dat je de goederen een juiste en logische locatie geeft. Hierbij zal je een goede registratie moeten bijhouden, waardoor de vindbaarheid van de goederen gewaarborgd kan worden. Je zal in deze functie veel samenwerken met collega’s van diverse soorten afdelingen. Ook zal je af en toe assembleren, dus technisch inzicht is vereist!

Ben jij de handige Harry die we zoeken? Neem dan snel contact met ons op!

Wat wij bieden

Wat wij vragen

  • Je hebt eerdere, relevante werkervaring opgedaan als (technisch) magazijn medewerker;
  • Je bent in staat orderbeheersystemen te gebruiken
  • Je hebt een flexibele instelling en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan
  • Je hebt een VCA certificaat behaald
  • Jij hebt technisch inzicht

Over het bedrijf

Trefwoorden:

,