Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: DRONTEN
Postcode: 8251AA

Bekijk meer gegevens

Hi technische topper, we willen jou! Ben je handig, maar weet je niet goed waar je jouw handigheid kan inzetten? Bij Randstad helpen we je om een leuke werkplek te vinden. Laten we kennismaken en samen iets moois vinden!

wat bieden wij jou

  • Pensioenopbouw via Randstad
  • Altijd een werkgever die bij jou past!
  • Lekker dicht bij huis werken
  • Parttime of fulltime, bij ons genoeg mogelijkheden
  • Tijdelijk of voor de langere termijn, alles kan
  • Maak jouw ambities waar!

wie ben jij

Jij bent handig en wilt graag aan de slag bij een gezellig bedrijf. Je vindt het leuk om met je handen te werken en staat open voor nieuwe dingen leren. Een technische achtergrond is niet per se nodig. Je hebt wel technisch inzicht, bijvoorbeeld doordat je zelf aan je auto of brommer sleutelt. Jij bent degene die thuis de lamp ophangt en technische problemen oplost. Ook ben je op zoek naar een leuke baan in de regio Noordoostpolder. Je bent parttime of fulltime beschikbaar.

wat ga je doen

In elk bedrijf zijn de taken verschillend, maar het is zeker dat je hands-on bezig zult zijn. Je gaat fysiek aan de slag en zet dingen in elkaar tot het eindproduct. Taken zoals assembleren en productiewerk komen het meest voor.

waar ga je werken

Je gaat werken bij een bedrijf dat bij jou past! Om daar achter te komen gaan wij graag met je in gesprek. Zo komen we er achter wat jij zoekt. Wij gaan vervolgens aan de slag om een leuke match te maken.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Ik neem na ontvangst van jouw sollicitatie binnen 1 werkdag contact met je op. Als je nog vragen hebt over de vacature neem dan contact met mij, Femke, op. Dit kan via 06 17 57 59 15 of via emmeloord@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,