Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 1700 – 2600 euro
Werkgever: Zuijdher
Locatie: Ven-Zelderheide
Adres: Limburg, 6599 EG
Postcode: 6599EG

Over de functie

Als technisch medewerker landbouwmachines werk je met verschillende machines. We werken met tractoren, combines en andere landbewerkingsmachines. Binnen onze afdeling zijn we ondersteunend aan onze onderzoeksafdeling. Onze machines zijn daarom zowel kleinschalig als grootschalig. Alle land- en oogstwerkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd: land bewerken, zaaien, onderhoud, gewasbescherming, oogst en transport. Binnen de afdeling zijn diverse specialismes, waardoor de kwaliteit van de werkzaamheden op een hoog niveau blijft. Ons werkgebied ligt zo’n 20 km rondom de locatie van de vestiging in Ven-Zelderheide. Op dit moment bewerken we 250 hectare bestaande uit proefvelden en velden voor reguliere akkerbouwgewassen.

Over het bedrijf

Wij zijn een succesvol, innovatief en dynamisch plantenveredelings- en zaadbedrijf. De focus van onze activiteiten is de ontwikkeling van hoogwaardig zaaizaad van innovatieve, gezonde rassen en mengsels voor uiteenlopende toepassingen in landbouw en recreatie. Met ruim 700 collega’s, waarvan een derde werkt in research, en vestigingen in zeven Europese landen zijn we ‘leading in breeding’. We denken groot, maar opereren met korte lijnen. Met ons enthousiaste team motiveren we elkaar en jou, om samen verder te groeien in kennis en rendement. Voor jou, voor ons én voor onze klanten: dat noemen wij groei door innovatie!

Wat wij vragen

  • Opleidingsniveau MBO4, middels opleiding of door ervaring verkregen;
  • In het bezit van een spuitlicentie of bereid dit te halen;
  • Je hebt je rijbewijs B en T;
  • Technisch inzicht;
  • Vaardig met agrarische machines;
  • Computervaardig in o.a. Word, Excel, inzicht in werking GiS systemen heeft een voorkeur;
  • Praktisch en verbeteringsgericht gevoel voor agrarisch werk;
  • Gemotiveerde, accurate, efficiënte en goed gestructureerde werkhouding;
  • In staat zijn zelfstandig werkzaamheden uit te kunnen voeren;
  • Leergierig en in staat om ook complexere kennis van collega’s te leren en te delen.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke, uitdagende functie met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Wij kenmerken ons door een open bedrijfscultuur waarbij teamwork en persoonlijke ontwikkeling belangrijke kernwaarden zijn. Wij hebben een bedrijfsregeling met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Trefwoorden:

,