Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 17.47 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: NIEUWEGEIN
Postcode: 3439NT

Bekijk meer gegevens

Zorgen dat miljoenen poststukken op de juiste manier door de sorteermachine gaan: dat vraagt
om iemand die snapt hoe de machine werkt, blijft opletten en snel oplossingen kan bedenken.
Iets voor jou? Reageer dan snel op deze functie! We zijn op zoek naar een operator voor een van de vele sorteermachines bij de Postnl in Nieuwegein, het gaat om een vaste functie!

wat bieden wij jou

  • Vaste baan!
  • Dag- avond- en nachtdiensten
  • Nieuwegein
  • 30 of 37 uur per week

wie ben jij

  • Stressbestendig
  • Oplossingsgericht
  • MBO werk en denk niveau
  • Gevoel voor machines en techniek
  • Je kan goed communiseren en samenwerken is voor jou geen probleem
  • Ervaring in de logistiek is belangrijk

wat ga je doen

Lijkt jou het leuk om een sorteermachine te bedienen in een echte postfabriek? Lees dan snel de eisen voor deze functie.
In deze functie is het belangrijk dat je stressbestendig en oplossingsgericht bent. Per dag worden er 8 miljoen poststukken bezorgt, dat kunnen brieven, kaarten of kleine pakketjes zijn. Deze poststukken gaan door een van de vele machines die op de locatie in Niewegein staan. Het is dus een belangrijke baan om deze machines goed te bedienen. Dankzij jou werken de machines op de juiste manier en blijven ze het ook doen. Als er een storing optreed, dan blijf je rustig en zoek je naar een oplossing. Als een machine 2 minuten stil staat betekend het dat er 1000 poststukken minder verwerkt kunnen worden die dag. Als het niet lukt de storing snel op te lossen dan schakel je de technische dienst in. Natuurlijk probeer je zelf ook storingen te voorkomen door de machine goed te onderhouden. Een dynamische uitdaging om samen met het team machines te laten presteren en onderhouden. Want dankzij jou werken de machines op de juiste manier en blijven ze dat ook
doen!

waar ga je werken

De Postnl wil de favoriete postbezorger van Nederland zijn, door alle poststukken elke dag weer optijd te bezorgen. En daar hebben we jou bij nodig. Je komt in een leuk team te werken, met een prettige werksfeer. Deze baan is ook zeer geschikt om door te stromen naar andere technische functies, dus genoeg mogelijkheden!

sollicitatie

Heb jij interesse in deze functie, ben jij van maandag tm zaterdag beschikbaar, is het geen probleem voor jou om in ploegen te werken en ben je in drukke tijden ook op zondag beschikbaar! Reageer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,