Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 19 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Hoornaar
Postcode: 4223ME

Bekijk meer gegevens

Voor Gemeente Molenlanden zoeken wij een telefoniste. Het is een tijdelijke functie voor ca. 2 maanden voor 36 uur per week. De functie mag ook ingevuld worden met 2 parttimers die samen 36 uur werken.

wat bieden wij jou

  • €16 tot €19 bruto per uur o.b.v. kennis + ervaring
  • Opdracht voor ca. 2 maanden
  • Werken op kantoor en vanuit huis
  • 16 tot 36 uur per week

wie ben jij

Jij bent een klantgericht persoon die weet hoe je klanten te woord moet staan en verder moet helpen. Daarin ben jij beleefd en geduldig. Verder kan jij snel schakelen en wisselen van werkzaamheden. Je kunt met verschillende computersystemen werken en kan nieuwe systemen ook snel eigen maken. Je komt in een team te werken waarin men op een prettige manier met elkaar omgaat. Jij vind het fijn om in teamverband te werken en hebt een servicegerichte en flexibele instelling.

  • MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 tot 3 jaar relevante ervaring
  • Je kan goed omgaan met computers en met verschillende computersystemen werken
  • Je maakt nieuwe computersystemen je snel eigen
  • Je kan snel schakelen en wisselen van werkzaamheden
  • Je bent 16 tot 36 uur per week beschikbaar en de werkdagen zijn van 8:30 tot 17 uur

wat ga je doen

Je gaat werken binnen het subteam Belastingen. Eind februari ontvangen de inwoners de jaarlijkse aanslagen gemeentelijke belastingen. Dit is een drukke periode met heel veel klantcontact, telefonisch, via de mail en via de post. Jij zorgt voor de eerste opvang van de telefoon. Je luistert goed naar de inwoner, vraagt goed door, beantwoordt eenvoudige vragen en je maakt terugbelverzoeken en zet deze door naar de juiste collega.

waar ga je werken

Jij gaat werken bij Gemeente Molenlanden, een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Deze is op 1 januari 2019 is ontstaan uit een fusie van de gemeenten Molenwaard en Giessenlanden. De gemeente Molenlanden is de eerste gemeente zonder gemeentehuis.
Jij gaat werken in het vakteam Belastingen, Basisregistratie en Geo informatie. Je werkt voornamelijk op kantoor maar in overleg is thuiswerken deels mogelijk. De functie is voor 36 uur per week en mag ook ingevuld worden door 2 parttimers die samen 36 uur werken. De werkdagen zijn van 8:30 tot 17 uur.

sollicitatie

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan snel en wij laten je weten of je in aanmerking kan komen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,