Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4000 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: ‘s-Hertogenbosch
Postcode: 5222BG

Bekijk meer gegevens

Ben jij de Transportplanner die van elke logistieke uitdaging een soepel geoliede operatie maakt? Zoek jij een functie waarin je niet alleen je netwerkvaardigheden kunt benutten, maar ook de vrijheid hebt om de job naar eigen inzicht te klaren? Lees dan verder, want wij hebben een geweldige kans voor jou!

wat bieden wij jou

  • Maximaal€4000,- bruto op basis van ervaring
  • Gelijk op contract bij de werkgever
  • Werken in een gezellig team
  • Werken in Den Bosch
  • Fulltime

wie ben jij

Als Transportplanner ben je stressbestendig, actief, energiek, vrolijk en leergierig. Je gelooft in de kracht van samenwerking en bent altijd bereid anderen te helpen, in de overtuiging dat dit leidt tot het beste resultaat. Jouw focus ligt niet op het maken van uren, maar op het efficiënt klaren van de klus met maximaal resultaat.

Verantwoordelijkheid nemen voor je werk staat bij jou voorop, en dit deel je met de rest van het team. Samen streven jullie naar een soepele en succesvolle operatie.

wat ga je doen

Als Transportplanner ben jij essentieel in onze operatie. Jouw hoofdtaak is het optimaal plannen van lading vanuit Den Bosch naar de bestemmingen in Ierland en Scandinavië. Hierbij draait alles om het realiseren van de meest efficiënte belading. Je zorgt ervoor dat de vrachtwagens optimaal benut worden, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid.

Daarnaast ben je een meester in onderhandelen. Binnen je eigen netwerkén daarbuiten weet jij de juiste deals te sluiten. Of je nu het mes tussen de tanden moet houden of de fluwelen handschoentjes aantrekt, jij past je aan de situatie aan om het beste resultaat te behalen.

Je onderhoudt contacten met rederijen en bedrijven die begeleid vervoer verzorgen. Als Transportplanner ben jij degene die bepaalt wat er nodig is om de klus te klaren. Je krijgt de kans om je bestaande netwerk te benutten of dit verder uit te breiden.

waar ga je werken

Bij de opdrachtgever kom je terecht in een enthousiast en gedreven team waarin een gezellige, informele werksfeer heerst. Zij moedigen persoonlijke ontwikkeling aan en staan open voor verandering. Als jij denkt dat iets beter kan, denken ze graag met je mee.

Zij bieden niet alleen een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook korte communicatielijnen waarbinnen ze snel schakelen.

sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in de rol van Transportplanner, nodigen wij je uit om te solliciteren via onderstaande knop. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen. Voor eventuele vragen over deze vacature, neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.