Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3327.43 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: GOUDA
Postcode: 2802BE

Bekijk meer gegevens

Wil jij aan meer dan 200 producten werken? En als operator verantwoordelijk zijn voor productie-installaties? Word dan Utility Operator bij Cargill in Gouda. Cargill staat voor duurzaam. Onze producten worden gemaakt van vernieuwbare en natuurlijke grondstoffen. Je vindt ze overal in terug. Bijvoorbeeld in je wasmiddel en dagcrème. Deze locatie van Cargill is een internationale leverancier van oleochemicaliën.

Als Utility Operator ben jij verantwoordelijk voor het bedienen van productie ondersteunende utility’s. Zoals het Ketelhuis, de Puurwater fabriek, de Waterzuivering en de Biovergisting. Je gaat werken in 5 ploegen in een 2-2-2 rooster. Je rapporteert aan de Shift Manager.

Lees hieronder snel verder wat Cargill zoekt en wat zij jou bieden.

wat bieden wij jou

 • Salaris tussen€ 2.678 – € 3.193
 • Direct een jaarcontract bij Cargill
 • 29% ploegentoeslag voor het werken in 5 ploegen
 • Je professioneel en persoonlijk ontwikkelen
 • Werken aan meer dan 200 (oleo)chemische producten
 • € 30 bijdrage voor je ziektekosten

wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4 richting Procestechniek. Bijvoorbeeld AOT of Vapro B;
 • Je hebt ervaring in de (oleo)chemische industrie of met Utility’s;
 • Je kunt snelle en goede beslissingen nemen. Soms zijn er complexe problemen. Je begrijpt de mogelijke invloed en gevolgen van beslissingen;
 • Je vindt kwaliteit en veiligheid belangrijk.

wat ga je doen

Als Utility Operator houd je overzicht over de Utility processen en je begrijpt de wisselwerking. Afwijkingen signaleer je, bespreek je en als het nodig is, grijp je in. Je werkt hierbij samen met je Shift Manager en andere afdelingen, zoals Maintenance.

Monteurs begeleid je bij het verhelpen van storingen en het uitvoeren van gepland werk. Je voert de LOTO-procedure uit. Werkvergunningen verstrek je en neem je in na afloop. De administratie die bij het productieproces hoort, verzorg je en houd je bij. Je werkt met SAP en een wachtboek.

In het laboratorium voer je standaardbepalingen uit. En je ziet toe op het laden en lossen van chemicaliën voor de Utility’s, zoals loog en zoutzuur.

De Utilities worden bediend dooréén operator. Per ploeg zijn er twee operators opgeleid om de Utilities te bedienen. Als Utility Operator ga je installaties bedienen en controleren. Het gaat om de volgende installaties:

 • De Biovergistingsinstallatie voor het omzetten van glycerinewater in biogas;
 • Het Ketelhuis en gasmotor voor het generen van stoom, elektriciteit en warmte voor de productie-installaties;
 • De afvalwaterzuiveringsinstallatie;
 • De Puur Water Fabriek, MBR, Decanter.

waar ga je werken

Cargill levert internationaal voedings-, landbouw-, financiële en industriële diensten en producten. Dit doet Cargill samen met landbouwers, overheden, klanten en hun omgeving. Om mensen te helpen groeien en zich te ontwikkelen. Cargill bestaat al meer dan 155 jaar, is actief in 70 landen en heeft maar liefst 155.000 medewerkers. Cargill zet zich in om onze samenleving te verbeteren en de wereld van voedsel te voorzien op een verantwoorde manier.

Cargill is een groot internationaal bedrijf en we staan bekend om uitstekend werkgeverschap door onze mensen voorop te stellen. Werken bij Cargill betekent dan ook dat wij oog hebben voor jou. We willen je helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit merk je snel genoeg als je aan de slag gaat als Utility Operator bij Cargill in Gouda.

sollicitatie

Ben jij de Utility Operator die wij zoeken? Dan wordt het tijd dat wij jou gaan ontmoeten. Ik ontvang graag je CV en motivatiebrief. Reageer direct en dan neem ik contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,