Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5009-5009 euro
Werkgever: Yacht
Regio: NL
Plaats: Nederland
Adres: Enschede, Gelderland, 6662

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Nederland

Bedrijfsomschrijving

Bij Yacht liggen er talloze mogelijkheden voor je open:

Als je bij Yacht in dienst komt en verschillende projecten uitvoert bij onze opdrachtgevers, profiteer je van een uitstekende CAO met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie behoort een lease-auto zelfs tot de mogelijkheden. Maar wat minstens zo interessant is, zijn de ontwikkelingsmogelijkheden die je krijgt. Leerzame projecten worden aangevuld met opleidingen en cursussen, omdat we bij Yacht het belang van voortdurende persoonlijke groei erkennen.

Heb je liever een direct dienstverband bij onze opdrachtgevers? Dat is ook mogelijk, aangezien werving en selectie een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening vormt. Benieuwd? Ik vertel je graag meer.

Lees meer over werken bij Yacht Engineering via deze link: https://www.yacht.nl/professionals/vakgebieden/engineering/construction-infrastructure

Waarom kiezen voor Yacht?

Uitdagende opdrachten bij vooraanstaande organisaties, een uitgebreid netwerk en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen: dat zijn de voordelen van werken bij Yacht. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. Samen zoeken we naar opdrachten die bij jou passen en helpen we je om je ambities waar te maken. Dit doen we onder andere door middel van opleidingen en coaching. Bovendien nodigen we je uit voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes. Bij Yacht heb je ook toegang tot een netwerk van duizenden professionals die graag hun kennis met jou delen.

Wil je een digitale afspraak met mij inplannen om meer te weten te komen over rollen binnen het fysiek domein? Klik dan op de volgende link: https://calendar.app.google/bKExgPekCYJf4GZv8

Functieomschrijving

Nederland zal de komende jaren niet groter worden qua oppervlakte. De uitdagingen zijn immens. Waar gaan we wonen, waar gaan we recreëren, hoe gaan we aan voedsel komen en waar kunnen we genieten van de natuur? Hoe zorgen we er bovendien voor dat Nederland om kan gaan met de huidige klimaatsveranderingen? Hoe zorgen we ervoor dat er voor iedereen een dak boven zijn haar hoofd is? Zomaar een paar vragen die je je als adviseur fysiek domein tegenkomt in de praktijk en waar jij een antwoord voor mag verzorgen. Jij adviseert onze opdrachtgevers, gemeenten, waterschappen en provincies met het maken van de juiste keuzes op gebied van beleid.

Als adviseur fysiek domein werk je bij verschillende opdrachtgevers bij de overheid. In veel gevallen zijn dit gemeenten. Hierbij kun je denken aan een rol als beleidsadviseur wonen, beleidsadviseur mobiliteit, beleidsadviseur duurzaamheid. Allemaal rollen waarbij de overkoepelende vraag beantwoord moet worden de komende jaren hoe gaan we al deze elementen optimaal benutten en zorgen we ervoor dat we samen kunnen blijven leven.

De adviseur fysiek domein die wij zoeken vindt het leuk om met dergelijke thema’s bezig te zijn, maakt gemakkelijk contact en vindt het leuk om telkens een wisselende werkomgeving te hebben. Daarnaast maak je binnen ons team onderdeel uit van een van de subgroepen, de werkgroep mobiliteit of de werkgroep wonen of de werkgroep gebiedsontwikkeling. Samen met je collega’s spar je over de ontwikkelen die je ziet in het werkveld en hoe je hier het beste mee kunt omgaan. Jij krijgt er energie van om over je werk te kunnen praten met andere vakgenoten. Je krijgt er energie van om juist telkens in een andere keuken te kijken. Daarnaast bestaat er voor jou de mogelijkheid om na verloop van tijd ook andere nieuwe collega’s onder je vleugels mee te nemen en te enthousiasmeren voor het vak.

We gaan er dan ook vanuit dat je communicatief vaardig bent, het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten en bovendien graag met je persoonlijke groei aan de slag wilt gaan. Ben jij iemand die graag elke dag hetzelfde doet, dan is deze rol minder passend voor je.

Uiteraard gaan we ervan uit dat je het leuk vindt om nieuwe ideeën aan te dragen en mee wilt denken over de toekomst van ons team.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde Bachelor en/of master in de richting van planologie, sociale geografie, spatial planning, geography of vergelijkbaar
 • Je hebt interesse in de wereld van het fysieke domein
 • Je hebt ervaring opgedaan bij een gemeente dit kan zowel werkervaring als stageervaring zijn;

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je bij een dienstverband bij Yacht?

 • Een bruto maandsalaris marktconform CAR-UWO (schaal 9 – schaal 10 afhankelijk van je kennis en ervaring) (Max. 5009,-)
 • Natuurlijk, mag je op vakantie, je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. De enige voorwaarde is dat je na je vakantie weer uitgerust en fris bij ons aan de slag gaat.
 • Vakantiegeld (8,33%)
 • Per kwartaal een bonus die kan oplopen tot 8%, welke per kwartaal wordt uitgekeerd!
 • Opleidingsmogelijkheden (3500 euro per jaar aan opleidingsbudget) en 1 op 1 coaching;
 • eindejaarsuitkering
 • Afkoopregeling voor je studiekosten;
 • Ouderschapsverlof, kort- en langdurend zorgverlof, health check en pensioenvoorziening;
 • Leaseauto of andere mobiliteitsregeling;
 • Buy-your-own-device regeling: netto vergoeding voor laptop en mobiele telefoon.
 • Gezellig team met vele kundige collega’s;
 • Intervisies met vakgenoten
 • YACHT Ontwikkeldagen

Of je nu als zelfstandige (ZZP’er) aan de slag wilt of via detachering bij Yacht, wij bieden je de mogelijkheid om deze uitdagende rol te vervullen. Bij Yacht krijg je niet alleen de kans om je professioneel te ontwikkelen, maar ook om deel uit te maken van een hecht en deskundig team. Wij geloven in jouw potentieel en bieden geweldige kansen om je carrièredoelen te verwezenlijken.”

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,