Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2000 – 2500 EUR euro
Werkgever: Synergie
Regio: Tilburg
Plaats: Udenhout
Adres: Tilburg, 5011AA
Postcode: 5011AA

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Udenhout

Met een bestelwagen onderdelen rondbrengen, een leuke fulltime baan.

Als chauffeur zorg je ervoor dat onze klanten zo snel mogelijk de juiste automaterialen geleverd krijgen. De bestelwagen dienst zelf geladen te worden en je controleert jouw lading met behulp van pakbonnen. Vervolgens ga je op pad en vervoer je materialen, die vastzitten aan rolboxen, volgens vaste routes. Deze lever je deze netjes af op je bestemming(en). De werkzaamheden zijn niet als zwaar aan te merken. Het is heel flexibel, want je kunt zelf je werktijden bepalen.

De werktijden zijn van 7.30u tot 16.00u

Jij bent ervaren als koerier, vrachtwagenchauffeur of taxichauffeur en je hebt een zelfstandige houding. Verder ben jij collegiaal en zuinig op je materiaal. Ook ben je woonachtig in een straal van 20 km rond Helmond.

  • Uurloon €12,17 bruto;
  • Reiskostenregeling;
  • Een leuke baan met veel gezellige collega’s,
  • Plezier in je werk staat hoog in het vaandel. Vandaar dat er ook jaarlijks een barbecue wordt georganiseerd en in december een kerstborrel. En daar blijft het vaak niet bij!

Het bedrijf is actief in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en – accessoires. Het bedrijf is eigenaar van verschillende grossiersketens.

De organisatie heeft een logistieke structuur die ingericht is op automaterialen zo snel mogelijk bij klanten te kunnen leveren. Een centrale rol binnen deze logistieke structuur is weggelegd voor 5 depots. Vanuit de depots worden de verkooppunten en grossiers voorzien van aanvullingen klantspecifieke bestellingen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in relatie kleine teams waarin nauwelijks verloop is van arbeidskrachten. Binnen de depots heerst collegiale en behulpzame sfeer. We hechten er een bijzonder belang aan dat je je thuis voelt in de organisatie en dat je werkt met plezier.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,