Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Regio: Middelburg
Plaats: Nieuw- en Sint Joosland
Adres: Middelburg, 4338 PM
Postcode: 4338PM

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Nieuw- en Sint Joosland

Wij zijn op zoek naar lassers die ervaring hebben met het lassen van RVS constructies. Vind je het leuk om je handen uit de mouwen te steken en mooie producten te maken? Kun je tekeningen lezen en zelfstandig werken? Dan ben ik op zoek naar jou!

Over de functie

Het gaat om een fulltime baan voor in vaste dienst. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren en door te groeien binnen ons bedrijf. Je kunt hierbij denken aan het begeleiden van stagiaires of juist zelf cursussen en opleidingen te volgen. Of je gaat jezelf breder oriënteren door ook verspaningswerkzaamheden op te pakken of mee te gaan naar klanten om montagewerkzaamheden uit te voeren. Mogelijkheden genoeg dus. Maar wat minstens zo belangrijk is, is de leuke werksfeer die in ons bedrijf aanwezig is. Wij zijn nuchter en houden van aanpakken. Als jou dit ook aanspreekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat wij bieden

Spreekt bovenstaande functie jou aan en is dit wat jij zoekt? Solliciteer dan snel bij Trixxo Techniek! Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Belgin Karabulut via telefoonnummer 0686860136 of per mail belgin.karabulut@trixxo.nl.

Wat wij vragen

Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 3 werktuigbouwkunde of constructiebankwerker;

Je hebt ervaring als lasser, door werkervaring of komt net van een opleiding;

Bij voorkeur een geldig lascertificaat;

Je zoekt een baan voor lange termijn en een bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen;

Je bent gemotiveerd, enthousiast en houdt van vrijheid in je werk;

In staat om werktekeningen te lezen;

Rijbewijs en eigen vervoer;

Over het bedrijf

Wij bieden een leuke, afwisselende baan met veel technische uitdagingen! Je komt bij een bedrijf te werken dat het belangrijk vindt dat medewerkers het naar hun zin hebben, hard willen werken en nuchter in het leven staan. Ook zoeken wij een goede lasser die in vaste dienst wil komen bij ons om een langdurige werkrelatie mee aan te gaan. Je krijgt daarom een arbeidsovereenkomst (beginnend met een jaarcontract), goede begeleiding, goed gereedschap en natuurlijk een goed salaris conform cao. Dit betreft een fulltime baan in dagdiensten.