Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Regio: Rotterdam
Plaats: Terbregge
Adres: Rotterdam, 3067 GN
Postcode: 3067GN

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Terbregge

Heb jij ervaring als groenvoorziener of wil je dit vak graag leren? Ben je fulltime inzetbaar en in het bezit van je VCA? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar groenvoorzieners. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op via het nummer 010 220 65 39.

Over de functie

Voor een groenaannemingsbedrijf in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar ervaring groenvoorzieners die fulltime aan de slag kunnen in de buitendienst. Heb je nog geen ervaring, maar wil je het vak graag leren? Dan is dat bij dit bedrijf zeker mogelijk!
Een baan als groenvoorziener is heel divers. De ene dag ben je bezig met het ompoten van planten en struiken en de andere dag ben je aan het snoeien van bomen. Ook ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het snoeien van plantsoenen en het bijhouden van openbare ruimtes. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk! Bij dit bedrijf lopen de opdrachten het gehele jaar door. Ieder seizoenen zijn er verschillende werkzaamheden die door het bedrijf worden opgepakt. Het bedrijf is op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare collega’s waarop zij kunnen rekenen.

Wat wij bieden

  • Een mooie baan in de buitenlucht
  • Op den duur een vast contract
  • Een fulltime baan met fijne collega’s

Wat wij vragen

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B
  • Je hebt ervaring met werk in de groenvoorziening
  • Je bent op korte termijn beschikbaar
  • Je bent gemotiveerd en vindt het heerlijk om buiten te werken
  • Je bent in het bezit van je VCA of staat er voor open om deze te halen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een snelgroeiend groenbedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden van buitenruimtes en plantsoenen. Het bedrijf is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Iedere ochtend verzamel je samen met je collega’s bij het bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je zelfstandig op de locatie kan komen. De opdrachtgever is op zoek naar een collega die zelfstandig, maar ook in groepsverband kan werken.

Trefwoorden:

, ,