Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Regio: Bodegraven-Reeuwijk
Plaats: Bodegraven
Adres: Bodegraven, 2410 CB
Postcode: 2410CB

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Bodegraven

Ben je op zoek naar een baan als onderhoudsmonteur? En vind je het leuk om de kartrekker van een klein team te zijn? Lees snel verder en solliciteer direct!

Over de functie

Ben jij handig, steek je graag de handen uit de mouwen en ben je technisch onderlegd? Voor onze opdrachtgever in de omgeving Bodegraven zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je zal de kartrekker zijn van een kleine onderhoudsploeg met bedrijfsonderhoud. Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan direct of bel 0182 582 811!

Wat wij bieden

Een functie binnen een groeiende organisatie en in een gezellig team. Iedere vrijdag een borrel, regelmatig een barbecue en natuurlijk een fijne sfeer binnen de groep. Je krijgt de juiste machines en je eigen bus mee naar projecten, zodat jij het werk kunt fixen. En niet te vergeten; werkplezier en eer van je werk!

Wat wij vragen

  • Je beschikt over rijbewijs B;
  • Je hebt een sterke affiniteit voor techniek in het algemeen;
  • Je beschikt over een VCA;
  • Je vindt het leuk om de kartrekker van een klein team te zijn.

Over het bedrijf

De opdrachtgever realiseert en beheert complete buitenruimtes. De dienstverlening is zowel groen, grijs als facilitair; door zich constant uit te dagen willen zij de opdrachtgevers volledig ontzorgen, met één professioneel aanspreekpunt voor de gehele buitenruimte. Dit doen we door actief mee- en vooruit te denken en het proces naar een optimale inrichting compleet te faciliteren.