Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Regio: Nederlek
Plaats: Lekkerkerk
Adres: Lekkerkerk, 2940 AA
Postcode: 2940AA

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Lekkerkerk

Voor een mooi snelgroeiend bedrijf in regio Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren pijpfitters op fulltime basis voor onbepaalde tijd! Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Veel verantwoordelijkheid en werk op verschillende locaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd? Bel ons dan op het nummer 010 220 65 39 of solliciteer direct online!

Over de functie

Bij dit bedrijf is elke dag anders! Je kan werkzaam zijn in de werkplaats of op locatie bij een van de werkgevers. Denk hierbij aan grote petrochemische bedrijven of fabrieken waar onderhoudsklussen moeten worden verricht. Aan de hand van technische tekeningen en procedures stel je samen met je collega’s onderdelen en pijpen samen. Dit doe je natuurlijk met volle aandacht om de veiligheid van jezelf en je collega’s te waarborgen.
Het is bij de opdrachtgever mogelijk om op locatie of in de fabriek te werken. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van je rijbewijs B, omdat het bedrijf klanten door het hele land heeft.

Mocht je meer informatie willen ontvangen kan je ons bellen op het nummer 010 220 65 39. Dan nemen we alle details met elkaar door!

Wat wij bieden

Een mooie baan op fulltime basis voor onbepaalde tijd. Diversiteit en zelfstandigheid, je werkt met verschillende materialen aan uitdagende projecten. Daarnaast werk je soms in een team, maar ook soms alleen of op locatie met een collega. Het bedrijf is op zoek naar medewerkers voor onbepaalde tijd, dus als het werk goed gaat is er kans op een vast contract!

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B
  • Je bent in het bezit van je VCA
  • Je hebt aantoonbare ervaring met de werkzaamheden
  • Je hebt kennis van staal en diverse staalsoorten
  • Je kan zelfstandig tekeningen elzen
  • Je kan zelfstandig en in groepsverband werken

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een mooi snelgroeiend bedrijf dat gevestigd is in de buurt van Rotterdam. Het bedrijf heeft veel grote klanten door het hele land waar het hele jaar door projecten lopen. Van kortdurende stops tot doorlopende projecten op vaste locaties.

Trefwoorden:

, ,