Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 60000-60000 euro
Werkgever: Yacht
Regio: Nijmegen
Plaats: Lent
Adres: Nijmegen, Gelderland, 6511AA
Postcode: 6511AA

Wacht niet te lang met reageren! – klik hier voor meer informatie over deze vacature

Klik hier voor meer vacatures in de plaats Lent

Bedrijfsomschrijving

Nuvera Fuel Cells, LLC is een fabrikant van zware, emissievrije waterstof-brandstofcelstacks en motoren voor mobiliteitstoepassingen. Met vestigingen in de VS en Europa levert Nuvera schone, veilige en efficiënte producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van industriële voertuigen en andere transportmarkten.

Nuvera is een dochteronderneming van Hyster-Yale Group, Inc., die een uitgebreide lijn heftrucks en onderdelen voor de aftermarket ontwerpt, ontwikkelt, produceert, produceert en onderhoudt, voornamelijk onder de merknamen Hyster® en Yale®. Hyster-Yale Group is een volledige dochteronderneming van Hyster-Yale Materials Handling, Inc. (NYSE:HY). Hyster-Yale Materials Handling, Inc. en haar dochterondernemingen, met hoofdkantoor in Cleveland, Ohio, hebben wereldwijd ongeveer 7.600 mensen in dienst.

Functieomschrijving

Het primaire doel van deze functie is om het belangrijkste aanspreekpunt te zijn voor interne en externe klanten met betrekking tot technische en toepassingsgerelateerde kwesties en vragen. Indien nodig biedt je ter plaatse ondersteuning aan partnerklanten om problemen op te lossen, advies te geven, oplossingen in bedrijf te stellen en/of te implementeren. Je ondersteunt de Europese organisatie van Nuvera op technisch gebied en tevens ben je het aanspreekpunt voor interne en externe klanten voor technische vragen over toepassingen via het contactbeheer en andere technische ondersteuningssystemen. Ook ondersteun je klanten bij het oplossen van problemen, het geven van advies en het implementeren van oplossingen.

Je werkt samen met klanten, partners, Field Service Managers, Manufacturing, EPO, Engineering en SQE om de oorzaak van het probleem te bepalen en oplossingen op het eerste niveau te definiëren. U werkt met klanten samen om oplossingen op een effectieve en efficiënte manier te implementeren en werkt samen met de dealer om te bepalen of de geboden ondersteuning succesvol was.

Ook geef je feedback aan de verschillende entiteiten van Nuvera met betrekking tot specifieke probleemkwesties en volgt deze indien nodig op. U ondersteunt klanten bij het oplossen van problemen, het geven van advies en het implementeren van oplossingen en tevens ondersteun je bij het onderzoeken en beheren van technische kwesties.

Je identificeert belangrijke technische serviceproblemen, stelt prioriteiten en zorgt ervoor dat ze worden doorgegeven aan de relevante interne afdelingen om tijdig oplossingen te vinden en te implementeren, waarbij soortgelijke problemen in de toekomst worden vermeden. Je maakt gebruik van de database om de problemen die in elke fase van het beheersproces zijn geïdentificeerd te definiëren en te beschrijven. Tevens registreer je alle overeengekomen acties, deadlines en resultaten en communiceert de voortgang naar alle betrokken partijen zoals vereist en promoot de waarde van dit medium door maandelijks bij te werken.

Als extra taak biedt je technische en/of operationele training aan klanten en ondersteun je de commerciële afdeling bij het opstellen van technisch trainingsmateriaal.

Functie-eisen

 • Afgeronde Bachelor’s in Engineering.
 • Ervaring in bedrijfs- en ondersteuningsprocessen (3-5 jaar) om klanten te ondersteunen en tevens ervaring met werken in een business-to-business omgeving.
 • Spreken en schrijven van de Nederlandse, Engelse en een derde Europese taal is een vereiste.
 • Theoretische en praktische kennis van principes van elektrische, mechanische en hydraulische systemen, mechanische constructie, brandstofcelmotoren, verbrandingsmotoren en/of elektromotoren.
 • Kennis om technische tekeningen, bedradingsschema’s, schema’s en lasprocedures te interpreteren.
 • Besturingssystemen zoals toegepast op producten die door Nuvera worden vermarkt.
 • Gedetailleerde kennis van afdelings- en bedrijfsbeleid en -procedures, en overheids- en bedrijfsvoorschriften met betrekking tot brandstofcelmotoren.
 • Kennis van foutenanalyse en statistische concepten, inclusief enige kennis van betrouwbaarheidsengineering.
 • Uitstekende computervaardigheden, inclusief het vermogen om MS Office-programma’s te gebruiken voor het analyseren en presenteren van gegevens.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een contract bij Hyster-Yale, Hyster-Yale volgt de CAO metalektro, en hanteert een marktconforme transparante inschaling per functie en deze is door een externe partij gewogen.

Overige arbeidsvoorwaarden en extra’s:

 • 8% vakantiebijslag
 • 27 verlof dagen plus 13 ADV dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid tot verkoop van 6 ADV dagen per jaar, zijnde 2,3% loon
 • Mogelijkheid tot kopen (plus 10) of verkopen (min 6) verlofdagen
 • PME-pensioenfonds (verplichte deelname conform CAO)
 • Mogelijkheid voor hybride werken (in overleg met leidinggevende, maximaal 2 dagen per week bij fulltime dienstverband, mits functie het toelaat)
 • Bruto/netto voordeel (Fiscfree), zoals aanschaf fiets, sportabonnement ed.
 • Flexibele werktijden, waarbij je kunt starten met je werkdag tussen 7:00u en 9:30u (mits functie het toelaat)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,17 cent per KM, met een max van 30 KM enkele reis (eerste 7,5 KM worden niet meegerekend) met een max vergoeding van € 10,20 EUR per dag
 • Na start krijg je toegang tot het personeelshandboek met daarin alle bovengenoemde en aanvullende informatie, zoals korting op verzekeringen, bedrijfszorgpakket ed.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,